Η φίλη του συντάκτη του Τσαρλυ πράκτορας των Ρότσιλντ


Ηδονίζομαι πραγματικά όταν το κοπάδι κανει αυτο που του ζητάμε να κανει’…..

Εδω φίλοι αναγνώστες βλέπετε την αρχισιωνιστρια και πράκτορα των Ρότσιλντ Jeannette Bougrab, την φίλη του “νεκρού” συντάκτη του Τσαρλυ, Charb.
Οπως κατεβαίνετε και οπως θα διαπιστώσετε πισω απο την κατασκευή του τρόμου υπάρχουν κάποιοι που θεωρούν τους λαούς γκοιμ…η ζώα…. όποτε θελήσουν οι χαςαπηδες θα τα οδηγούν για σφάξιμο.
Στην καλύτερη περιπτωση θα σε βάλουν στο κλουβί για να δουλεύεις και να πληρώνεις μέχρι την τελευταία πνοή σου, στους νταβαντζηδες….εσυ το παιδί σου και τα εγγόνια σου για τα επόμενα 100 χρονια….
Βλεπεις την θλίψη στα ματια της; Έχασε τον μορφονιο συντάκτη…και έσβησε η κοπέλα απο το πένθος…..καθήστε καλά ρεεεεεε!!!
Για αυτούς που ακομα, μετα απο τοσες αποδείξεις, δεν μπορούν να συνέλθουν απο το κώμα που βρίσκονται ας διαβάσουν εδω ποια ειναι η ιδιότητα της γυναίκας-πράκτορα…
Διάβασες; Διάβασε και τις υπόλοιπες αποδείξεις! Μας το παίζει Γαλλίδα με αλγερικες ρίζες…δεν λέει όμως οτι ειναι σιωνιστρια…. Για δες παρακάτω
http://www.bbc.com/news/world-europe-30737156
Και φιλελεύθερη και απελευθερωμένη, το Πρακτορακι της Μοσαντ! Παντα αγωνίστρια για τα δικαιώματα της γυναίκας….υπέρ των δημοκρατικών αξιών….υπέρ της ελεύθερης Γαλλίας….Εναντίον του σεξισμού του ρατσισμού και τι αλλο ΒΕΒΑΙΑ; Του αντισημιτισμού!
Θες και άλλες αποδείξεις;
(Για τα τους συστημικούς και τους υπνωτισμένους και οχι για τους εθνικούς προδότες με πολυ αγάπη!!!!)
Θέλετε και άλλες πληροφορίες για την Σιων; οι πληροφορίες που όλη την ημέρα προσπαθούμε να βρούμε για να σας μεταφέρουμε μπας και η ελληνική σπίθα μεσα σε μερικούς αρχίζει να φουντώσει….
Θα πας να ψηφίσεις τους υπηρέτες της Σιων;
ΚΟΡΑΞ
Σχόλια