Τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους καταστρέφουν ιστορικό μουσείο στη Νινευή! (εικόνες)

Όσο περνούν οι μέρες, οι άνθρωποι που ακολουθούν τις ιδέες του ISIS, συνεχίζουν να αποδεικνύουν πως έχουν βάλει σκοπό όχι να ιδρύσουν χαλιφάτο στο Ιράκ και τη Συρία, αλλά να καταστρέψουν τα πάντα στην περιοχή.
Ξεκίνησαν από το κυνήγι των Γιαζίντι, συνέχισαν με τους ομοφυλόφιλους, τους οποίους πετούν από τις ταράτσες οικοδομών, παγιδεύουν σε τεράστιο δόκανο, όσες γυναίκες έχουν ακάλυπτα, απαγορευμένα μέρη του σώματός τους, στη Μοσούλη, βομβάρδισαν το ιστορικό τείχος της πόλης που χρονολογείται παλαιότερο των 2700 ετών και πρόσφατα επιδόθηκαν σε καταδίωξη και αποκεφαλισμό Ασσύριων χριστιανών.
Νέο βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τους Σουνίτες, να καταστρέφουν εκθέματα από μουσείο που βρίσκεται στη Νινευή. Χρησιμοποιώντας σφυριά και βαριοπούλες ρίχνουν αγάλματα στο έδαφος και τα διαλύουν, χωρίς να δείχνουν πως τους ενδιαφέρει, αν αυτά αποτελούν την ιστορία της χώρας τους ή της ευρύτερης περιοχής τους. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι πως αποτελούν ιστορία του νέου τους στόχου, των Ασσυρίων και γι' αυτό πρέπει να καταστραφούν.
Βίντεο ντοκουμέντο: Τζιχαντιστές καταστρέφουν ιστορικό μουσείο στη Νινευή!
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Σχόλια