Θα κλάψω ο ομπαμιας είναι μαζί μας ....ΧΑΡ ΧΑΡ ΧΑΡ !

Βρε ποιους Δαναούς και κουραφέξαλα μου λες....εδώ μιλάμε για το κόλπο γκρόσο του αιωνααααα!
Μα τι αγαλλίαση είναι αυτή που νοιώθω .....μα τι περηφάνια ....μα πόσο απλό ήταν ....να νικήσουμε πφφφφφφφφφφφ!
Πω πω πω τι πίπα της Ειρήνης ήταν αυτό! Πφφφφφφφφ!
Μα τι ζητάμε τι; Πείτε μου τι ...το ποιο αυτονόητο.... δώστε μας χρόνο να σας δείξουμε πως θα μπορέσουν να ξεπληρώθουν τα χρέη μας..... ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ!
Μα είναι μαγεία , είναι απίστευτο...ο χρόνος να έρθουμε στα ίσια μας επειδή μας έχεται γ@μησει έχει γίνει ΗΡΩΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!!
Που στο διάολο είναι η φάκα μωρέ; Που; ....Στο κούρεμα με την Λαζαρντ ; Σε ξαφνική κατάρρευση κάποιας μεγάλο επενδυτικής ; Σε ξαφνική κατάρρευση χώρας; Που στο διάολο είναι η φάκα ρε καραγκιόζηδες, απατεώνες, προδότες της φυλής σας;
Όσο ποιο ψηλά μπει ο πήχης στο θυμικό σου αυθορμητισμό τόσο ποιο μεγάλος θα είναι ο χτύπος οταν πεσεις σε ελεύθερη πτώση!
Χρόνια τώρα σου λέω ότι χρειάζονται την καλή δικαιολογία ....και πότε είναι η καλύτερη δικαιολογία να συμβεί το κακό; Όταν όλα δείχνουν ότι πάνε πρίμα και προς το φως.....Τότε σκάει το ταγκαλακι και σου τα φέρνει τουμπα όλα....Τότε λοιπόν λες το κλασικό ΔΥΣΤΗΧΩς ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕ και το λες και με θάρρος και περηφάνια μιας και όλα όσα είχε κάνει ο θίασος είχαν ετοιμάσει τα γκογιμ σε άλλη ψυχολογία!
Ομπαμια είσαι Θεός ρε...μεγάλος ηγέτης πφφφφφφφ!
Με τις υγειες σας....για τους λίγους που έχω φάει ξενύχτια ....αν μέχρι χτες προετοιμαζόσουν επί 20% πήγαινε στο 80% και περίμενε 6 μήνες .....
Stranger.... μοναχικότης τα πάντα μοναχικοτης ...διότι η βλακεία ανίκητος ...σε όλο το σύμπαν! 
ΠΗΓΗ 
Σχόλια