ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ!!! ΤΑ ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΕΙΑ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑ - BUTTERBALL (vid)

BUTTERBALL είναι το εμπορικό όνομα μιάς βιομηχανίας που εκτρέφει και επεξεργάζεται το κρέας πουλερικών και συγκεκριμένα της γαλοπούλας. Η συγκεκριμένη εταιρεία κατασκευάζει προϊόντα κρέατος από γαλοπούλα στην Αμερική αλλά και τα εξάγει διεθνώς.
Τι πραγματικά όμως κρύβεται κάτω από τη συσκευασία όλων αυτών των προϊόντων και πίσω από τις κλειστές πόρτες της συγκεκριμένης βιομηχανίας επεξεργασίας κρέατος;



Νιώθω αηδιασμένος βλέποντας μία ακόμα μυστική έρευνα η οποία διεξήχθει στις εγκαταστάσεις μιας τέτοιας βιομηχανίας. Αυτή τη φορά οι σαδιστές εργαζόμενοι της εν λόγω εταιρείας φαίνονται να ακρωτηριάζουν νεοσσούς γαλοπούλες χωρίς παυσίπονα, πετώντας τα ζωντανά σε μηχανές πολτοποίησης κρέατος!


Αυτού του είδους η κατάφωρη σκληρότητα για το κέρδος πρέπει να σταματήσει! Είναι καιρός να σταματήσει η κακοποίηση των ζώων που εκτρέφονται στις εγκαταστάσεις της BUTTERBALL αλλά και σε άλλες παρόμοιες ανα τον κόσμο.

Ο εφιάλτης των συγκεκριμένων πτηνών ξεκινάει με την εκτροφή τους.

Ενώ οι άγριες γαλοπούλες από τη φύση τους είναι μεγαλοπρεπή πουλιά τα οποία διακρίνονται για την χάρη, την ταχύτητα και την εξυπνάδα τους οι γαλοπούλες που εκτρέφονται στις συγκεκριμένες βιομηχανίες αναπαράγονται επιλεκτικά με σκοπό την απότομη αύξηση του βάρους τους με αποτέλεσμα τα οστά τους να μην αντέχουν το βάρος τους, να καταρρέουν και να ακρωτηριάζονται όταν πολλά από αυτά εμφανίζουν ανεπανόρθωτες βλάβες,  παραμορφώσεις ενώ πολλά απο αυτά πεθαίνουν από καρδιακή ανακοπή.


Μια πολιτισμένη κοινωνία είναι απαράδεκτο να συντηρεί και να ανέχεται τέτοιες πρακτικές, οι λύσεις τις οποίες προτείνουμε είναι:

- Η τακτική κτηνιατρική φροντίδα για τα άρρωστα και τραυματισμένα πουλιά.

- Ένα τέλος στο γενετικό χειρισμό των πτηνών για την προώθηση της αφύσικης αύξησης του σωματικού τους βάρους.

- Παροχές που περιλαμβάνουν  καθαρές εγκαταστάσεις, εμπλουτισμός του περιβάλλοντος, καθώς και την πρόσβαση σε ηλιακό φως για γαλοπούλες.

- Εγκατάσταση καμερών σε όλες τις εγκαταστάσεις της Butterball, αλλά και κάθε εκτροφείου τα οποία θα δείχνουν σε πραγματικό χρόνο στο διαδύκτιο τι πραγματικά συμβαίνει.

- Ένα τέλος στη σκληρή μέθοδο σφαγής και την υιοθέτηση μιας λιγότερο σκληρής εναλλακτικής λύσης

Η κακοποίηση που υφίσταντο τα ζώα σε τέτοιες φάρμες είναι τεκμηριωμένη ξανά και ξανά και δεν μπορεί να παραμένει ανεκτή από μια πολιτισμένη κοινωνία. Είναι ζωτική σημασίας να αναλάβουμε άμεση δράση για την πρόληψη αυτών των εφαρμογών σκληρότητας και να επιτύχουμε μια σημαντική βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των ζώων.

Αυτή η έρευνα και αυτό το άρθρο δημιουργήθηκε γιατί είσαι υποχρεωμένος να γνωρίζεις αυτό που καταναλώνεις και αυτό που φτάνει στο πιάτο σου από που προέρχεται.

Δείτε το βίντεο:

2014






2011



2012

1111111111111111111111111111111111111111


Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΦΑΡΜΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ

ΠΗΓΗ













Σχόλια