ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΠΛΕΟΝ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ...

 ... ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΕΝΩ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΧΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ... 

Σχόλιο :Να θυμίσουμε στον Δ.Σ. Αθηνών την απόφαση που είχε βγάλει υπέρ του ΝΑΙ για το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου. Ας καταλάβουν επιτέλους ότι αυτή η Ευρωένωση του τραπεζικού καρτέλ σκοπό έχει να μας διαλύσει ως λαό και να μας πάρει τον τόπο.
 Άμεσα πρέπει ο λαός μας να διεκδικήσει την έξοδο από το €νταχάου  έτσι ώστε η Ελλάδα από δουλοπαροικία χρέους να πρωταγωνιστήσει ως επαναστατικό εθνικοαπευθερωτικό παράδειγμα στην μετάδοση της ιδέας της εθνικής ανεξαρτησίας  και στους άλλους λαούς που βρίσκονται κοντά στο αδιέξοδο. Για μια Άνοιξη απελευθέρωσης των λαών απέναντι στην βαρβαρότητα.


Μέχρι σήμερα, η πρώτη προσφορά στους πλειστηριασμούς οριζόταν με βάση τις αντικειμενικές αξίες - Η ρύθμιση αυτη ...
ανατρέπεται από το σχέδιο νόμου που ψηφίζεται αύριο στη Βουλή - Αντιδρούν οι δικηγόροι και προσανατολίζονται σε αποχή διαρκείας

Σήμερα το μεσημέρι συγκαλείται εκτάκτως στην Αθήνα η συντονιστική επιτροπή των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας  για να καθορίσει τη στάση του δικηγορικού κόσμου μετά την κατάθεση  τα ξημερώματα στην Βουλή του νέου Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας  που έχει συνταχθεί από την νομοπαρασκευαστική επιτροπή του αρεοπαγίτη Ιωάννη Χαμηλοθώρη.

Το σχέδιο του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας που συντάχθηκε υπό τον κ. Χαμηλοθώρη έχει  προκαλέσει  τις έντονες αντιδράσεις των Δικηγορικών Συλλόγων και  ο δικηγορικός κόσμος απερίφραστα το έχει καταδικάσει με δημοψήφισμά του.

Μάλιστα είχε οδηγήσει το δικηγορικό σώμα σε απεργία διαρκείας  η οποία ανεστάλη λόγω των βουλευτικών εκλογών του περασμένου Ιανουαρίου, κάτι που σύμφωνα με όλα τα δεδομένα θα επαναληφθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Πάντως, εκ των πραγμάτων  αναβιώνει το δημοψήφισμα του περασμένου Δεκεμβρίου και ο δικηγορικός κόσμος αναμένεται να κατέλθει   σε νέα πανελλαδική απόχη διαρκείας από τα καθήκοντά του, καθώς έχει δεσμευθεί από το δημοψήφισμα του περασμένου Δεκεμβρίου.

Συνέπεια όλων αυτών είναι τα δικαστήρια παραλύσουν για ακόμη μια φορά.
Σχόλια