B.Λεβέντης: ''Αν με καλέσει ο A.Τσίπρας να μπω στην κυβέρνηση θα δεχθώ''

«Από τον Γενάρη του 2016 και μετά βλέπω πιθανό ο Καμμένος να τα σπάει με τον Τσίπρα. Αν ο πρωθυπουργός, τότε με καλέσει να μπω στην κυβέρνηση θα δεχθώ αλλά δεν θα θελήσω υπουργεία. Τώρα αν ο Τσίπρας με πιέσει να πάρω κάποιο τότε εγώ θα προτείνω κάποιον τεχνοκράτη μη ανήκοντα στην Ένωση Κεντρώων»,  δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό.
«Είχα πει στον κ. Τσίπρα και πριν τις εκλογές πως εμείς υπό τους εννέα όρους που του έγραφα στην επιστολή, θα τους παρείχαμε ψήφο εμπιστοσύνης. Αισθανόμουν χρέος να δηλώσω πως η Ένωση Κεντρώων είναι κόμμα ευθύνης», τόνισε ο κ. Λεβέντης, ενώ αναφερόμενος στη νύχτα των εκλογών ο κ. Λεβέντης, αποκάλυψε πως: «Ο μόνος που με πήρε τηλέφωνο να με συγχαρεί ήταν ο κ. Τζιτζικώστας. Δεν έχω όμως κανένα παράπονο. Δείχνουν την κακία τους, όσοι με σνομπάρουν. Είναι κακία που δεν βρέθηκε ούτε ένας από το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ και το ΣΥΡΙΖΑ να με συγχαρούν».
Παράλληλα, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων απάντησε σε όσους τον κατηγορούν πως έβαλε στα ψηφοδέλτια του κόμματός του πολλούς συγγενείς, λέγοντας πως: «Ο μόνος συγγενείς μου που ήταν σε εκλόγιμη θέση ήταν ο γιος μου επειδή είναι πολλά χρόνια δίπλα μου και ήθελα να ζήσει την πρώτη φορά που ένα μικρό κόμμα που μπαίνει για πρώτη φορά στη βουλή θα ρυμουλκήσει στις θέσεις του όλα τα υπόλοιπα θέματα. Ο γιος μου δεν ήθελε να μπει στη πολιτική. Εγώ τον πίεζα. Είχε την δουλειά του και είναι επιτυχημένος. Δεν μπορεί ένα αμαρτωλό πολιτικό σύστημα να με κρίνει που έβαλα τον γιό μου. Θα δουν ποιος είναι και θα καταλάβουν γιατί τον έβαλα. Οι άλλοι που βάζουν τους συγγενείς τους είναι επαγγελματίες» και συμπλήρωσε: «Ότι έχω πει ισχύει. Οι βουλευτές μας θα αλλάζουν ανά έξι μήνες. Έχουμε στελέχη για να κάνουμε κάτι τέτοιο. Έχουμε έξι καθηγητές πανεπιστημίου μέσα στο κόμμα μας. Και ας μην εκλήθησαν σε καμία προεκλογική εκπομπή, ώστε, να τους μάθει ο κόσμος».

Τμήμα ειδήσεων pronews.gr
Σχόλια