Γέμισε η Βουλή με τις κούτες της Κωνσταντοπούλου...

Δείτε τις φωτογραφίες...
Ασταμάτητα εργάζονται οι υπάλληλοι στο τυπογραφείο της Βουλής, στην οδό Λένορμαν για να παραδώσουν στην, για λίγες ακόμα ώρες, Πρόεδρο της Βουλής την τελευταία παρτίδα της παραγγελίας "μαμούθ" 8.000 έγχρωμων φυλλαδίων με προθεσμία που εκπνέει το βράδυ. 
Μπορεί να είναι...
πολύ εύκολο για τον οποιοδήποτε με πρόσβαση στο διαδίκτυο να εκτυπώσει και να διαβάσει το 80σελιδο πόρισμα της "Επιτροπής Αλήθειας του Δημοσίου Χρέους" (καθώς έχει αναρτηθεί ολόκληρο), όμως η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν αρκείται στην απλή αναζήτηση του κάθε Έλληνα πολίτη. 
Όπως αναφέρουν καλά ενημερωμένες πηγές του enikos.gr, πριν τις εκλογές, έδωσε εντολή να τυπωθούν από τη Βουλή συνολικά 35.000 έγχρωμα έντυπα, μερικά από τα οποία μάλιστα χρησιμοποίησε ως προεκλογικό υλικό στις περιοδείες της, στις γειτονιές της Αθήνας. Όπως αναφέρουν αυτοί που γνωρίζουν το θέμα, η τελευταία "εντολή" της Προέδρου ήταν να τυπωθούν και να της παραδοθούν ,τμηματικά, μέχρι να λήξει και τυπικά η θητεία της.1 ευρώ το έντυπο

Η δαπάνη τουΕλληνικού Κοινοβουλίου εκτιμάται στα 35.000 ευρώ, χωρίς να υπολογίζονται στο κόστος εκτύπωσης οι εργατοώρες των υπαλλήλων που εμπλέκονται στη διαδικασία εκτύπωσης. Ωστόσο το κόστος αποτελεί λεπτομέρεια μπροστά στη μυστικοπάθεια και διακριτικότητα της "επιχείρησης" καθώς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, η εκτύπωση είναι μια κάθετη διαδικασία, στη συνέχεια αυτοκίνητο της Βουλής παραλαμβάνει τα έντυπα, εντός του κτιρίου στη Λένορμαν και τα μεταφέρει στους χώρους του Κοινοβουλίου. Μερικές κούτες όμως "έχασαν" το δρόμο τους και τις βλέπετε στις φωτογραφίες του enikos.gr.

enikos.gr

Σχόλια