Τουρκικό Μπλόκο στα Ρωσικά Πλοία στα Δαρδανέλια… "Ο Πούτιν Απαντά με 150 Χιλιάδες Στρατιώτες"

https://hellasforce.files.wordpress.com/2015/11/cebacebbceb5ceb9cf83ceb9cebccebf-cf83cf84ceb5cebdcf89cebd-cf84cebfcf85-ceb2cebfcf83cf80cebfcf81cebfcf85.jpgΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ… ΕΚΤΑΚΤΟ ! ΚΛΕNOYN TA ΣΤΕΝΑ… ΤΥΜΠΑΜΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΗΧΟΥΝ…
Ο Πόλεμος θα Αρχίσει από την Συρία…

Η Τουρκία, μετά και τα Δώρα στην Σύνοδο Κορυφής, Κάνει πράξη την Απειλή της και Πυροδοτεί την Έναρξη του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου…

Συγκεκριμένα, οι Τούρκοι ξεκίνησαν έναν de facto αποκλεισμό των ρωσικών ναυτικής πλοίων, και της διέλευσης τους μέσω των Δαρδανελίων και των Στενών του Βοσπόρου, ανάμεσα στη Μαύρη Θάλασσα και τη Μεσόγειο. Σύμφωνα με το σύστημα παρακολούθησης AIS για την κυκλοφορία των θαλάσσιων σκαφών, μόνο τουρκικά σκάφη κινούνται κατά μήκος του Βοσπόρου, και των Δαρδανελίων, και δεν υπάρχει οποιαδήποτε άλλη κίνηση οποιουδήποτε.

Την ίδια στιγμή, τόσο στη Μαύρη Θάλασσα, και στη Μεσόγειο, υπάρχει ένα μικρό σύμπλεγμα πλοίων υπό ρωσική σημαία, που απλά κάθονται και περιμένουν. Παράλληλα, από Σεβαστούπολη και Novorossiisk προς την κατεύθυνση του Βοσπόρου, ρωσικά σκάφη δεν κινούνται.

Αυτό επιβεβαιώνει εμμέσως την είδηση πως η Τουρκία μπορεί να μπλοκάρει την κίνηση των ρωσικών πλοίων στα Δαρδανέλια και τα Στενά του Βοσπόρου σύμφωνα με τη Συνθήκητου Μοντρέ.

Από την άλλη μεριά, ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν – ο οποίος θεωρεί αιτία πολέμου το κλείσιμο των Στενών – ετοιμάζεται να απαντήσει με αποστολή 150 χιλιάδων στρατιωτών στη Συρία… Με στόχο την ανακατάληψη της Raqqa, που αποτελεί προπύργιο της τρομοκρατικής οργάνωσης (ISIS)



hellasforce.com
Σχόλια