ΕΚΤΑΚΤΟ: Διάγγελμα Πούτιν στον ρωσικό λαό στις 3 Δεκεμβρίου

http://www.fnews.gr/wp-content/uploads/2014/12/A72CD99F182C3B27463912EF3B0F4EEE1.jpgΤην ετήσια ομιλία του προς το έθνος αναμένεται να κάνει ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν στην Ομοσπονδιακή Συνέλευση της Ρωσικής Ομοσπονδίας, ανέφερε το τηλεοπτικό κανάλι Rossiya One.

Το κανάλι θα μεταδώσει ζωντανά την ομιλία.

Ο επιτελάρχης του Κρεμλίνου, Σεργκέι Ιβάνοφ δήλωσε στους δημοσιογράφους νωρίτερα ότι ο Πούτιν θα παραχωρήσει την ομιλία τον Δεκέμβριου μετά από ενδελεχή έλεγχο και τις προσωπικές τροποποιήσεις του στο κείμενο της ομιλίας.

«Είναι στο χέρι του προέδρου να αποφασίσει σχετικά με το πώς θα τονίσει το κείμενο όταν ολοκληρώσει την ανάγνωση του προσχεδίου της διεύθυνσης και εισάγει διορθώσεις και τροποποιήσεις. Και συνήθως το κάνει με τα ίδια τα χέρια του με την πιο κυριολεκτική έννοια του όρου», τόνισε ο Ιβάνοφ.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε στις αρχές Νοεμβρίου ότι είχε αρχίσει να εξοικειώνεται με την ομιλία. Αυτή είναι μια υποχρεωτική ετήσια ομιλία κατά την οποία ένας πρόεδρος μιλάει στα μέλη και των δύο σωμάτων του ρωσικού κοινοβουλίου για τις δικές του απόψεις όσον αφορά τις κατευθυντήριες γραμμές για την ανάπτυξη της χώρας.

«Η ομιλία είναι ένα συλλογικό δημιούργημα, διότι δεν μπορεί να γίνει σε υψηλό επαγγελματικό επίπεδο χωρίς τη συνεισφορά από την κυβέρνηση ή την Κεντρική Τράπεζα της Ρωσίας», δήλωσε ο Πούτιν.

Η προηγούμενη ομιλία στο έθνος πραγματοποιήθηκε στην Ομοσπονδιακή Συνέλευση στην αίθουσα του Αγίου Γεωργίου στο Μεγάλο Παλάτι του Κρεμλίνου στις 4 Δεκεμβρίου 2014. Ο Πούτιν άρχισε την ομιλία στις 12:06 Ώρα Μόσχας και συνέχισε για περισσότερο από μία ώρα .

Ο Ρώσος πρόεδρος ξεκίνησε με τις ευχαριστίες του στους Ρώσους για την υποστήριξη και την αλληλεγγύη σε κρίσιμες στιγμές της ιστορίας, όταν το μέλλον της χώρας ήταν στα σκαριά.


gr.rbth.com
Σχόλια