Λαβρόφ σε Κοτζιά: «Ελάτε να Καταρρίψουμε Μαζί στο Αιγαίο τα Τουρκικά Μαχητικά»!!!

https://hellasforce.files.wordpress.com/2015/11/ceb5cf80ceb9cebacebfceb9cebdcf89cebdceb9ceb1-cebacebfcf84ceb6ceb9ceb1-cebbceb1ceb2cf81cebfcf86.jpgΑποκαλύπτοντας τι Τρόμαξε τους Τούρκους και Σταμάτησαν Προσωρινά τις Παραβιάσεις Πάνω από το Αιγαίο!

Το Εμετικό Προδοτικό Δημοσίευμα από το Πρώτο Θέμα!

Η κόντρα ανάμεσα στη Ρωσία και την Τουρκία φαίνεται πως εβαλε ενα μικρο και προσωρινό φρένο στους «τσαμπουκάδες» των Τούρκων στο Αιγαίο.

Οι Τούρκοι σταμάτησαν να παραβιάζουν τον ελληνικό εναέριο χώρο στο Αιγαίο μετά την κατάρριψη του ρωσικού Su-24 την περασμένη Τρίτη μεταδίδει το Russia Today επικαλούμενο μάλιστα Έλληνα αξιωματούχο. Η τελευταία φορά που τουρκικά μαχητικά εντοπίστηκαν στον ελληνικό εναέριο χώρο ήταν στις 25 Νοεμβρίου, αλλα αυτο κρατησε μονο για δυο μερες , απο τις 27 και μετα γυρισαμε στο γνωριμο σκηνικό στο Αιγαιο! Τι ηταν ομως αυτο που τρομαξε την Τουρκια, και εστω για δυο μερες δεν προχωρησε σε παραβιασεις?

Αποκαλυπτοντας τον τηλεφωνικο διαλογο Κοτζια-Λαβροφ,που τρομαξε τους Τουρκους!

Η Αθήνα ( που φοβαται και τον ισκιο της) ανησυχεί για τις επιπτώσεις που θα έχει στην περιοχή της νοτιοανατολικής Μεσογείου η κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού από την τουρκική πολεμική αεροπορία, και ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς ήταν από τους πρώτους που επικοινώνησε με τον Ρώσο ομόλογό του Σεργκέι Λαβρόφ. Ο Κοτζια τόνισε στον Λαβροφ οτι η Αθήνα «συμφωνεί με την εκτίμηση του Ρώσου προέδρου ότι οι ενέργειες της Αγκυρας είναι εχθρικές απέναντι στη Ρωσία και αντιτίθενται στις επιδιώξεις της συμμαχίας κατά του »Ισλαμικού κράτους». Οι προκλητικες πραξεις των Ττουρκων ειναι ανεξελεγκτες, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου από την Αγκυρα, οι οποίες συνεχίζονται εδώ και χρόνια και εχουν ξεπερασει τις 1.500 παραβιάσεις πανω απ το Αιγαίο!

Ακουγοντας ολα αυτα ο Σεργκει Λαβροφ εκανε μια Προταση Φωτια στον Ελληνα Υπουργο Εξωτερικων που ηταν «Η Ρωσια Να Παραδώσει Αντιαεροπορικα Οπλα στην Ελλαδα»!!!

Την Προταση Λαβροφ την εχω Αποκαλύψη στο Αρθρο μου με τιτλο: Σεργκει Λαβροφ :Να Παραδώσουμε Αντιαεροπορικά Όπλα στην Ελλάδα !!! Άρνηση Ρώσων Στρατηγών: H Ελλάδα έχει χάσει την Κυριαρχία της!!! Επιβεβαίωση του Άρθρου του Σπυρου Πριφτη από τον ίδιο Βλατιμιρ Πουτιν!!!

Μαλιστα συμφωνα με σεναρια προχωρησε και πολυ πιο παραπερα, προτείνοντας «Η Ελλαδα να Καταρρίψει (με Βοηθεια απο την Ρωσια) εντος του FIR Αθηνων, και πανω απο ελληνικο νησι, ενα Τουρκικο μαχητικο,ωστε η τουρκια να αποκαλυφθει και να ξεγυμνωθει Παγκοσμίως»! Η Αντιδραση του Ελληνα Υπουργου Εξωτερικων Ν.Κοτζια και στις δυο περιπτωσεις-προτασεις, δεν ηταν θετικές, προτείνοντας ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση στον ομολογο του λεγοντας χαρακτηριστικα, οτι μια καταρριψη ενος τουρκικου μαχητικου στο Αιγαιο θα φερει περαιτερω προβληματα στην ελλαδα, με μια εμπολεμη κατασταση που ελλαδα λογω της δινης οικονομικης καταστασης που βρίσκεται μπορει να μην αντεξει, με το βασικοτερο να τονίζει οτι αυτο δεν θα δωσει την οποιαδηποτε λυση στην Ρωσοτουρκικη διένεξη, αλλα θα φερει μια παγκοσμια κριση που κανενας δεν θελει!

Αυτο το Σεναριο ηταν που Φόβισε τους Τουρκους,και με το που γνωστοποιήθηκε η συνομιλια των δυο υπουργών Ελλαδας-Ρωσιας, το τουρκικο κεντρο διαχειρισης κρισης και στρατηγικων τακτικών της πανισχυρης ΜΙΤ, εξέδωσε κατεπειγον σημα ωστε να ανασταλουν ολες οι δραστηριοτητες πανω απο το Αιγαιο της τουρκικης πολεμικης αεροποριας,μεχρι να αποκλεισει αυτο το σεναριο! Δεν ξερω πραγματικα,αν χαθηκε μια καλη ευκαιρια (και αυτη την φορα χωρις να ειμαστε μονοι μας-εχοντας την Ρωσικη Βοηθεια) να κλειδώσουμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα στο αιγαίο, αλλα το σιγουρο ειναι οτι το συνδρομο υποτακτικοτητας-δειλιας-και προδοσιας που εχουν οχι μονο η πολιτικη μας,αλλα και τα διαπλεκομενα ΜΜΕ,που σαν συγχρονοι εφιαλτες δημοσιευουν Αρθρα εναντιον της Πατριδας μας, και ισως του τελευταιου συμμαχου που μας απέμεινε την Ρωσια!!!

Καμαρωστε εδω ξερασμα δημοσιευμα απο το Πρωτο Θεμα με τιτλο : Οι Ρώσοι «ανακάλυψαν» διακοπή των τουρκικών παραβιάσεων στο Αιγαίο protothema.gr/greece/article/531634/stamatisan-oi-tourkoi-tis-uperptiseis-sto-aigaio/

https://hellasforce.files.wordpress.com/2015/11/cf80ceb1ceb3cf89cf83cf83ceb5-ceb7-cf84cebfcf85cf81cebaceb9ceb1.png
Και αληθεια να ειναι ,Γραφεται κατι τετοιο! Δηλαδη τι θελουν-επιδιώκουν, να διαψευσουν τους Ρωσους,Γιατι?

ΣΠΥΡΟΣ ΠΡΙΦΤΗΣ
Σχόλια