ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΜΕΛΕΤΗ…!!! Σε Πάνω από 30% των Αμερικανών Έχει Εμφυτευτεί RFID Τσιπ εν Αγνοία του!

https://hellasforce.files.wordpress.com/2015/12/ceb5cebccf86cf85cf84ceb5cf85cebcceb5cebdcebf-cf84cf83ceb9cf80-cf83cf84cebfcf85cf83-ceb1cebcceb5cf81ceb9cebaceb1cebdcebfcf85cf83.jpgΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΜΕΛΕΤΗ…

Μια πρόσφατη σοκαριστική μελέτη αποκάλυψε ότι 1 στα 3 άτομα στις Ηνωμένες Πολιτείες που ελέγχθηκαν είχαν ενεργό RFID, και δεν τον γνώριζαν!!!

Σε μια δημοσίευση από το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Ουαϊόμινγκ(WIT) με τίτλο «Ανάλυση της ταυτοποίησης ραδιοσυχνοτήτων (RFID) Chip επικράτηση σε 3 Διακριτούς Πληθυσμούς των Ηνωμένων Πολιτειών», έχει αναφερθεί ότι οι γιατροί έκαναν δοκιμές σε 2955 οι Αμερικανούς από διαφορετικές γεωγραφικές περιοχές και κοινωνικά στρώματα.

Τα θέματα του πειράματος ήταν λιτά και πραγματοποιούνταν ολική σάρωση για να φανεί αν θα μπορούσε να ανιχνευθεί τσιπ RFID.

Σε αντίθεση με την εμφύτευση των τσιπ RFID στα χέρια, όπως αναφέρεται συχνά στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, η πλειοψηφία των τσιπ εντοπίστηκε από τους ερευνητές σε οδοντιατρικές εργασίες – σφραγίσματα, γέφυρες, στεφάνες, κ.λπ. Οι μάρκες συχνά εισάγονται κατά τη διαδικασία κατασκευής, και ο ασθενής δεν είναι ποτέ σε θέση να γνωρίζει την ύπαρξή του.

hellasforce.com
Σχόλια