Οι νέες (υποχρεωτικές) βιομετρικές ταυτότητες, το 666 και η σχέση τους με την ΤΤΙΡ (Νέα Τάξη Πραγμάτων;) (vid)

http://agiotokos-kappadokia.gr/wp-content/uploads/2015/05/666chip.jpgTO «IMPERIOUM» ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥΣ «ΥΠΗΚΟΟΥΣ» ΤΟΥ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ… «ΘΗΡΙΟΥ»

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Mετά τον εφιάλτη του «πλαστικού» χρήματος που από την αρχή του έτους θα γίνει μια πραγματικότητα η κυβέρνηση προωθεί και την ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ αλλαγή των παλιών δελτίων ταυτότητας με τις νέες βιομετρικές ταυτότητες που θα περιέχουν τσιπ με αποθηκευμένα τα προσωπικά μας δεδομένα.
Τι σχέση μπορεί να έχει η έλευσή της με την «μυστική» ΤΤΙΡ που θα καθορίζι σύντομα τις ζωές 800 εκατομμυρίων ανθρώπων;
Στην αντικατάσταση των υφισταμένων ταυτοτήτων με νέα δελτία, που θα είναι δύσκολο να παραχαραχτούν προχωράει η Ελλάδα μετά τις πιέσεις που δέχθηκε από την Ευρωπαική Ένωση και από τις ΗΠΑ.
Υπό την απειλή επαναφοράς της βίζας για Ελληνες ταξιδιώτες στις ΗΠΑ στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έχει ήδη συγκροτηθεί επιτροπή, η οποία επεξεργάζεται πρόταση για τα τεχνικά χαρακτηριστικά των νέας γενιάς ταυτοτήτων.
Συγκερκριμένα εξετάζεται το ενδεχόμενο τα νέα δελτία ταυτότητας να περιλαμβάνουν, εκτός από δακτυλικό αποτύπωμα, και πρόσθετα βιομετρικά στοιχεία, όπως το «αποτύπωμα» της ίριδας του κατόχου.
Η επιτροπή συγκροτήθηκε πριν από έναν μήνα και συμμετέχουν σ’ αυτήν, μεταξύ άλλων, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Διαβατηρίων της ΕΛ.ΑΣ.
Στα νέας γενιάς δημόσια έγγραφα προωθείται η τοποθέτηση μικροτσίπ με βιομετρικά στοιχεία του κατόχου, ενώ γίνεται προσπάθεια να προϋπολογιστεί το κόστος αντικατάστασης των παλαιών ταυτοτήτων με νέες. Εκτιμάται ότι πρόκειται να ξεπεράσει τα 80 εκατ. ευρώ. και οι Έλληνε πολίτες θα πρέπει να πληρώσουν και ένα ποσό περί τα 10 ευρώ για να την αγοράσουν φυσικά ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ.
Το θέμα εκσυγχρονισμού των δελτίων ταυτότητας φέρεται να έθεσε στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τα αρμόδια μέλη της κυβέρνησης ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Τζον Κέρι, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Αθήνα.
Δηλαδή ξένες δυνάμεις επέβαλαν με το έτσι θέλω το «σφράγισμά» μας σαν να είμαστε… κοτόπουλα μάρκας.
Το απλό ερώτημα που προκύπτει είναι το εξής: Για ποια ασφάλεια μιλάνε από τη στιγμή που που ήδη όλα τα διαβατήρια έχουν αντικατασταθεί με βιομετρικά; Αν κάποιος θέλει να ταξιδέψει στο εξωτερικό χρησιμοποεί το βιομετρικό του διαβατήριο και μπορεί να πάει όπου θέλει.
Τι την «κόπτει» την Αμερική για το αν οι ταυτότητές μας θα είναι ψηφιακές; Και εν πάσει περιτπώσει γιατί ενδιαφέρονται οι ξένοι για ένα έγγραφο εσωτερικής χρήσης;
Εκτός εάν ο ελληνικός χώρος μαζί με τον ευρωπαϊκό και τον αμερικανικό γίνουν «ένα» στο άμεσο μέλλον με την δημιουργία ενός πολυεθνικού «imperium».Άλλωστε η TTIP (Transatlantic Trade and Investment Partnership) σε αυτό αποσκοπεί.
Οπότε όλοι πρέπει να έχουν λάβει το ίδιο «ISO» για να είναι συμβατοί με την νέα κατάσταση.
Το ζήτημα είναι ότι σύντομα θα ξεκινήσει μια συζήτηση που θα λέει ότι, «ουτε οι βιομετρικές ταυτότητες θα είναι ασφαλείς καθώς θα μπορούν να κλαπούν» και τότε θα μας προτείνουν την έσχατη λύση, που θα μας εκμηδενίσει διαπαντός σαν ανρθώπινες οντότητες
Να ενσωματώσουν το τσιπ στα σώματά μας όπως έχουν ήδη φροντίσει να κάνουν στα κατοικίδια, μετατρέποντας και εμάς σε «κατοικίδια»
Πριν μερικές ημέρες στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου έγινε ανάλυση του θέματος των νέων βιομετρικών ταυτοτήτων και γενικά η προδιάθεση που ακολουθείται στο ζήτημα είναι ότι «ρε αδελφέ αφού έτσι και αλλιώς όλα σου τα στοιχεία τα δίνεις στο fb τι σε πειράζουν οι κακόμοιρες οι βιομετρικές ταυτότητες»!
Λάθος μεγάλο! Το fb όποιος θέλει το κλείνει, όποιος θέλει δεν ανεβάζει τι έφαγε, τι ήπιε, που μέθυσε, με ποια είναι, αν του ξέφυγε… κάνα αέρισμα, όπως αρέσκονται πολλοί να κάνουν.
Πρόβλημά τους στην τελική, οι υπόλοιποι θέλουν και ορθά σκεπτόμενοι να κρύβουν τα δεδομένα τους.
Όπως επίσης αν κάποιος θέλει κλείνει το κινητό του και του βγάζει και την μπαταρία, έχει όμως επιλογή να το κάνει.
Ακούστηκαν και άλλα ωραία όπως ότι τα δεδομένα θα είναι ασφαλή και δεν θα διαβάζονται από τρίτους.
Φυσικά αυτό δεν ισχύει με τίποτα, το πιο εύκολο πράγμα για έναν χάκερ είναι να κλέψει ηλεκτρονικά δεδομένα όσες δεικλείδες «Ασφαλείας» και αν έχουν. Αμέσως μετά όμως η συζήτηση ήρθε στο ζήτημα του λεγόμενου βιοτατουάζ, το οποίο εν αρχή παρουσιάζεται εθελοντικά για κάποιους ανθρώπους με προβλήματα υγείας που χρειάζονται να έχουν αποθηκευμένα τα ιατρικά δεδομένα τους.
Η παρουσιάστρια ορθώς δήλωσε ότι αν όλοι έχουμε από ένα τέτοιο, τότε θα έχουμε μια αλα Όργουελ ελεγχόμενη κοινωνία. Συφμώνησε και ο καλεσμένος της.
Όταν όμως η κ.Τσαπανίδου είπε ότι δεν πρόκειται να το βάλει ποτέ επάνω της τότε ο καλεσμένος της είπε, «μπορεί όμως να σας υποχρεώσουν οι κυβερνήσεις λόγω αυξανόμενων τρομοκρατικών χτυπημάτων, μπορεί να σας πουν δεν σας επιτρέπω να περνάτε τα σύνορα χωρίς το βιοτατουάζ».
Εμείς εδώ στο pronews.gr χρόνια γράφαμε και για τον ρόλο της υποτιθέμενης αλλά ελεγχόμενης από σκοτεινά κέντρα τρομοκρατίας, και δυστυχώς προειδοποιούσαμε για την εκπληρούμενη προφητεία της Αποκάλυψης αλλά και του Εθνομάρτυρος Πατροκοσμά.
«Ἀποκ. Ἰωάννου κεφ. Ιγ’ 16 “ἵνα δώσουσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπί τῆς χειρός αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπί τῶν μετώπων αὐτῶν, καί ἵνα μή τις δύναται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μή ὁ ἔχων τό χάραγμα, τό ὂνομα τοῦ θηρίου ἢ τόν ἀριθμόν τοῦ θηρίου˙ ἀριθμός γάρ ἀνθρώπου ἐστί καί ὁ ἀριθμός αὐτοῦ χξς“ = 666.»
Και όπως έλεγε ο Πατροκοσμάς «Θα “ρθεί καιρός, που θα σάς πουν να βουλωθείτε με τη βούλα τού Σατανά. Να μη βουλωθείτε. Αν βουλωθείτε, και στου βοδιού το κέρατο να κρυφθείτε, θα σάς βρουν» φυσικά εννοώντας ότι οι κινήσεις μας θα καταγράφονται ανηλεώς σε πραγματικό χρόνο χάρις στο «χάραγμα».







Θα πει κάποιος «μα είναι ορατή μια Παγκόσμια Αυτοκρατόρία;». Ναι είναι, αρκεί να δει κανείς το προσχήμα που είναι η ΕΕ για την οποία το σύνολο του πολιτικού μας κόσμου επιθυμεί την πολιτική της ενοποίηση εις βάρος της εθνικής ανεξαρτησίας!
Ήδη γίνεται το πρώτο βήμα με την FRONTEX που χωρίς αίτημα του κράτους-μέλους θα επεμβαίνει στα σύνορά του, σαν είδος «ευρωπαϊκής χωροφυλακής».
Όμως τα όρια του νέου «imperioum» δεν θα μείνουν μόνο στην Γηραιά Ήπειρο, καθώς με την ΤΤΙΡ μετά το 2017 ετοιμάζεται και η εισχώρηση του βορειομαερικανικού χώρου.
Στα παρασκήνια της παγκόσμιας εξουσίας εξυφαίνεται εν απόλυτη μυστικότητα και έλλειψη διαφάνειας η περιβόητη Διατλαντική Εταιρική Σχέση Εμπορίου και Επενδύσεων, ή αλλιώς TTIP (Transatlantic Trade and Investment Partnership), η οποία επί της ουσίας θα ενώσει τις ΗΠΑ με την ΕΕ ως ενιαίο οικονομικό χώρο δημιουργώντας την μεγαλύτερη παγκόσμια αγορά του πλανήτη, όπου θα επιτρέπεται η ελεύθερη διακίνηση αγαθών και υπηρεσιών.
Πρόκειται για μια συμφωνία, οι όροι της οποίας συζητούνται ανάμεσα στις ΗΠΑ και την ΕΕ σε πλήρη μυστικότητα εδώ και δύο χρόνια ενώ η Wikileaks προσφέρει αμοιβή 100.000 ευρώ σε όποιον αποκαλύψει το κείμενο της συμφωνίας.
Βέβαια τα χρήματα φαίνονται λίγα για κάποιον που θα θέσει την ύπαρξή του σε κίνδυνο φανερώνοντας κάτι τέτοιο πριν την ώρα που οι επικυρίαρχοι του πλανήτη επιθυμούν να γίνει.
Σημειώνεται ότι ήδη έχει υπογραφεί η ΤΡΡ, συμφωνία η οποία αφορά χώρες από τη μεριά του Ειρηνικού και την εμπορική τους σχέση με τις ΗΠΑ.
Έτσι φαίνεται πως οι ΗΠΑ θέλουν να δέσουν οικονομικά τις χώρες που βρίσκονται απέναντι από την Ανατολική και την Δυτική Ακτή τους πριν Ρωσία-Κίνα ισχυροποιηθούν τόσο ώστε να καταστούν πιο «ελκυστικοί» εταίροι.
Η TTIP αφορά 850 εκατ. κατοίκους, στους οποίους αντιστοιχεί το 45% του παγκόσμιου ΑΕΠ και είναι το σύνολο των κατοίκων σε ΗΠΑ και ΕΕ, ενώ εάν υπολογίσουμε ότι οι ετήσιες εμπορικές συναλλαγές μεταξύ των δύο περιοχών ανέρχονται σε 500 δισ. ευρώ γίεται κατανοητό ότι πρόκειται για «big business».
Eν ολίγοις η TTIP προβλέπει την εξομοίωση πολιτικών της ΕΕ με αυτές των ΗΠΑ δηλαδή θα είναι άρρηκτα δεμένες η μία με την άλλη, και προφανώς η Ουάσιγκτον θα είναι το «αφεντικό» ίσως και αυτό να εξηγεί το γιατί η Γερμανία δέχθηκε απανωτά οικονομικά χτυπήματα προερχόμενα από το αμερικανικό έδαφοος όπως συνέβη στην περίπτωση της VW. Ένας βασικός τομέας, στον οποίο, η ΤΤΙΡ θα έχει ισχύ είναι αυτός των δημοσίων υπηρεσιών.
Oι ιδιωτικές επιχειρήσεις θα μπορούν να αναλάβουν οποιονδήποτε τομέα δημοσίων υπηρεσιών επιθυμούν, όπως η υγεία, η παιδεία, το νερό κ.λπ. χωρίς κανέναν ουσιαστικό περιορισμό στηριζόμενο στην αρχή ότι προσφέρει υπηρεσίες φθηνότερες από το κράτος,και θα έχει το δικαίωμα να αναλάβει την υπηρεσία μόνο και μόνο γι’αυτό το λόγο.
Η συμφωνία θα επιχειρήσει να συμβάλλει στην εξάλειψη «περιττών γραφειοκρατικών εμποδίων», τα οποία είναι ένας εύσχημος τρόπος για να αποκρυβεί ο πραγματικός στόχος της TTIP που είναι η απορρύθμιση των κανονιστικών ρυθμίσεων που αποτελούν «εμπόδιο» στην κερδοφορία των πολυεθνικών επιχειρήσεων, δηλαδή σε απλά ελληνικά πρόκειται για τις κοινωνικές κατακτήσεις των τελευταίων δεκαετιών όπως τα εργασιακά δικαιώματα,τις περιβαλλοντικές ρυθμίσεις,τους κανόνες ασφάλειας για τα τρόφιμα (ιδιαίτερα σημαντικό αφού οι ΗΠΑ θέλουν να γεμίσουν τον πλανήτη με μεταλλαγμένα), προστασία των προσωπικών δεδομένων στο διαδίκτυο (αυτό στην ουσία είναι η κατάργηση της ατομικής ελευθερίας)
Φυσικά μια «ομογενοποίηση» των δημόσιων υπηρεσιών σε έναν τόσο ευρύ γεωγραφικό χώρο καθιστά απόλυτα λογική και αναγκαία την επιβολή της νέας βιομετρικής ταυτότητας. Το «imperioum» θα είναι τεράστιο και για να επιβιώσει θα πρέπει να ελέγχει απόλυτα τους «υπηκόους» του (γιατί έτσι μας βλέπουν).
Δυστυχώς το «imperium» καταλήγει πάντοτε στην δημιουργία ενός Παγκόσμιου Ηγεμόνα, δεν μπορεί να συνεχίσει την ύπαρξή του αλλιώς, και αυτός πάντοτε καταλήγει να είναι αυταρχικός.
Βιομετρικές ταυτότητες, «πλαστικό χρήμα» όλα δείχνουν ότι ζούμε καιρούς αποκαλυπτκούς, καιρούς στους οποίους το «Θηρίο» παραμονεύει, «βρυχάται» και όμως οι περισσότεροι των ανρθώπων δεν το ακούνε.
Πολλοί πιστεύουν ότι είναι ζήτημα χρόνου να διαβάζονται και οι σκέψεις καθώς είναι κάτιποπυ εργαστηριακά ήδη έχει επιτευχθεί. Η πιο στυγνή παγκόσμια χούντα έρχεται και φυσικά για το καλό μας. Τα πράγματα είναι πάρα πολύ άσχημα και καθόλου πλέον γραφικά, γιατί γίνονται, τόσο απλά, και τόσο αβίαστα.










pronews.gr
Σχόλια