ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ: ΑΤΜ βγάζουν αποδείξεις αλλά όχι λεφτά!

http://www.crashonline.gr/wp-content/uploads/2015/12/%CF%84%CF%81%CF%80%CE%B1%CE%B6%CE%B1%CE%B1%CE%B1%CE%B1%CE%B1%CE%B1%CE%B1%CE%B1%CE%B1%CE%B1-600x290.jpgΠολλές καταγγελίες υπάρχουν τις τελευταίες μέρες για ΑΤΜ που ενώ βγάζουν κανονικά την απόδειξη δεν βγάζουν τα χαρτονομίσματα. Με αποτέλεσμα, πολίτες να μένουν άφραγκοι τις γιορτινές μέρες μέχρι να πάρουν τα λεφτά τους από την Τράπεζα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η δυσάρεστη εμπειρία και περιπέτεια που είχε πολίτης που επιχείρησε να πραγματοποιήσει ανάληψη χρημάτων από ΑΤΜ Τράπεζας που βρίσκεται στην Ακτή Δυμαίων στην Πάτρα. Ειδικότερα, προσπάθησε να κάνει ανάληψη του εβδομαδιαίου ποσού των 420 ευρώ, όμως το μηχάνημα δεν έβγαλε χρήματα, πάρα μόνο την απόδειξη ότι είχε κάνει την ανάληψη των 420 ευρώ.

Ουσιαστικά ο πολίτης αυτός φέρεται να έχει εξαντλήσει το εβδομαδιαίο όριο ανάληψης, χωρίς όμως να έχει πάρει τα χρήματα. Και κάπου εδώ αρχίζει η περιπέτεια.

Επικοινώνησε με την τράπεζα, όπου κι εξήγησε ακριβώς τί είχε συμβεί. Του απάντησαν πως θα τον ενημερώσουν σε περίπου 15 ημέρες για την επιστροφή των χρημάτων του.

Έως τότε όμως δεν του δόθηκε εναλλακτική λύση κι εκείνος έμεινε με την απορία πώς θα κάνει Χριστούγεννα μπλοκαρισμένος από ένα ιδιότυπο capital control που τον εμφανίζει να έχει πάρει χρήματα , τα οποία δεν έχει στην κατοχή του.

Όσο για το ΑΤΜ της Ακτής Δυμαίων χθες ήταν εκτός λειτουργίας, χωρίς να αποκλείεται η πιθανότητα να υπήρξαν κι άλλοι που να έμπλεξαν σε παρόμοιες περιπέτειες.

crashonline
Σχόλια