ΒΟΜΒΕΣ ΖΩΗΣ! «Ο Τσίπρας προκήρυξε το δημοψήφισμα πιστεύοντας ότι θα βγει ναι! Η υπογραφή του τρίτου μνημονίου είχε δρομολογηθεί!»

http://www.crashonline.gr/wp-content/uploads/2015/11/ekloges-2015-Konstantopoylou1.jpgΒΟΜΒΕΣ ΖΩΗΣ! «Ο Τσίπρας προκήρυξε το δημοψήφισμα πιστεύοντας ότι θα βγει ναι! Η υπογραφή του τρίτου μνημονίου είχε δρομολογηθεί!»

Νέα επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα για τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος, την υπογραφή του τρίτου μνημονίου αλλά τη διαχείριση του προσφυγικού εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Σχετικά με το δημοψήφισμα και την υπογραφή του τρίτου μνημονίου, η πρώην πρόεδρος της Βουλής υπογράμμισε ότι ο πρωθυπουργός προκήρυξε το δημοψήφισμα πιστεύοντας ότι θα το χάσει. «Είμαι απολύτως πεπεισμένη ότι όλη η διαδρομή που ακολούθησε μετά το «όχι» ήταν η προδιαγεγραμμένη διαδρομή που είχε χαράξει με βάση ένα «ναι».

Η εκτίμησή μου είναι ότι η υπογραφή του 3ου μνημονίου είχε δρομολογηθεί, πιθανότατα και πριν από τις εκλογές του Ιανουαρίου. Θεωρώ ότι η συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου και η ψηφοφορία που κάναμε στην ΚΟ ήταν μία πρόβα generale» είπε η κυρία Κωνσταντοπούλου, επισημαίνοντας ότι από τις τελευταίες εκλογές το 50% των πολιτών απείχε, ως αποτέλεσμα της τακτικής του πρωθυπουργού: «Ο κ. Τσίπρας έπαιξε παιχνίδια με τις δημοκρατικές διαδικασίες και με τις εκλογές επ’ ουδενί τον νομιμοποιεί να προσπαθεί να φορτώσει στο λαό το μνημόνιο που ο ίδιος υπέγραψε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σε συνέντευξή της στον ALPHA 9.89 υπογράμμισε πως ο πρωθυπουργός, δυστυχώς, χρησιμοποιεί ως άλλοθι τους διαφόρους εκβιασμούς και δεν ασκεί την εξωτερική πολιτική και την εθνική πολιτική με τον τρόπο που οφείλει, με τον τρόπο που επιβάλλεται.

Ειδικότερα, αναφερόμενη στο προσφυγικό θέμα και τις συζητήσεις περί εξόδου της Ελλάδας από τη ζώνη Σένγκεν η κα. Κωνσταντοπούλου έκανε λόγο για «εκβιασμό που έχει προετοιμαστεί από το καλοκαίρι» και πρόσθεσε: «Στη φιλοτέχνηση αυτού του εκβιασμού συνέπραξε ο ίδιος ο πρωθυπουργός όταν αποδέχθηκε από το καλοκαίρι να επαναλαμβάνει το νέο σενάριο που εκφωνείται από πλευράς ευρωκρατίας και είναι το σενάριο ότι «ολοκληρώθηκε το ελληνικό ζήτημα και τώρα το ζήτημα για την Ευρώπη είναι το προσφυγικό»».

crashonline
Σχόλια