"Βασιλιάς" και στρατηγοί περιμένουν με το όπλο παρά πόδα


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhWTRImwFTLOXaSuLiawQVSo_WWd-VxjRHUyBoi5GsUfo3v3DWNlw91ednIvuRvzZehA9-KQqekFURIEDUYwSHjrzLeSewvpWdJnDS28TcOc4n2TDnZhZu1gv5dKEjlgJacQZc9CY_9CnI/s1600/3f151fa0-4a25-44c4-b10a-378fb2e52ac0.jpgΤου Παναγιώτη Αποστόλου

Ο θυμόσοφος λαός μας λέει: “Στην αναμπουμπούλα, ο λύκος χαίρεται”. Και από τη στιγμή που ο λαός μας έχει θέσει στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας, συλλήβδην τα πολιτικά κόμματα της Πατρίδος μας, θεωρώντας τα, όλα συνυπεύθυνα της σημερινής δυστυχίας του, αυτό το διεφθαρμένο και πεπαλαιωμένο πολιτικό προσωπικό, προσπαθεί να ανασυνταχθεί για να προσπαθήσει εκ νέου να υφαρπάξει την ψήφο του λαού και να διαχειρισθεί τη φτώχεια του.

Όμως πλέον, ελπίζω πως ο λαός μας τους πήρε χαμπάρι και δεν θα εξαπατηθεί εκ νέου με το “άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς”.

Εν τούτοις, για την ενημέρωσή σας, και για την προστασία όλων μας, να πούμε τα παρακάτω:

Απογαλακτίζεται η Νέα Δημοκρατία από Σαμαρικούς.

Από την πρώτη ημέρα της εκλογής του στην ηγεσία της ΝΔ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδειξε τη ροπή του προς μια ΝΔ που θα εκφράζεται περισσότερο από την κεντροδεξιά με ολίγη κεντροαριστερά.
Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται η διαφαινόμενη επιθυμία του να αλλάξει όλες τις θεσμικές θέσεις του κόμματός του στο προσεχές Συνέδριο. Όπως, του Γενικού Γραμματέα του κόμματος, αλλά και του αρχηγού της ΟΝΝΕΔ. Και μπορεί αυτές οι εκκαθαρίσεις να περιμένουν ως το Συνέδριο του Απριλίου, ωστόσο ο απογαλακτισμός του κόμματος από τη Σαμαρική καμαρίλα έχει ήδη ξεκινήσει από τη Βόρεια Ελλάδα.
Λέγεται πως, Μητσοτάκης – Τζιτζικώστας ήδη ξήλωσαν όλο το Σαμαρικό επιτελείο από τα κεντρικά γραφεία της Θεσσαλονίκης. Και όπως μας πληροφορούν, “αποστρατεύθηκε” από τη ΝΔ ο Θεόδωρος Αθανάσαρος, όπως πετάχτηκαν στο δρόμο και άλλοι απόστρατοι. Μην ξεχνάμε πως, ο Θεόδωρος Αθανάσαρος με απόφαση του πρώην Προέδρου της ΝΔ και Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, είχε ορισθεί Αναπληρωτής Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με τομέα ευθύνης τη Βόρεια Ελλάδα (Σεπτέμβριος του 2010). Ήταν δε, πρώην αντιδήμαρχος περί των Οικονομικών στο Δήμο της Θεσσαλονίκης.
Έτσι, όλα δείχνουν πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης, φτιάχνει το δικό του σκληρό κομματικό πυρήνα, προκειμένου να επενδύσει για να εξασφαλίσει το πολιτικό του μέλλον…

Στο “δόγμα” Κώστα Σημίτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αυτός ο “βίαιος” απογαλακτισμός της Νέας Δημοκρατίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, από τον Αντώνη Σαμαρά και ο εναγκαλισμός του με το Κέντρο, θέτει τις βάσεις υλοποίησης των όσων είχε εξαγγείλει πριν από τις εκλογές του Σεπτεμβρίου, ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης. Όταν διατυμπάνισε πως για το “συμφέρον” της Ελλάδος θα έπρεπε να ενωθούν όλες οι φιλοευρωπαϊκές πολιτικές δυνάμεις…
Έτσι, η απόλυτη υποστηριχτής του “δόγματος” Σημίτη, η αξιωματούχος του “εκσυγχρονιστικού” ΠΑΣΟΚ, Άννα Διαμαντοπούλου, αμέσως μετά την εκλογή του Μητσοτάκη στη ΝΔ, δήλωσε μεταξύ των άλλων σε συνέντευξή της στην εφημερίδα των Συντακτών πως, κρίνει θετικά αυτή την εκλογή και εκτιμά ότι μια συνεπής πορεία του προς το Κέντρο θα επηρεάσει όλα τα κόμματα. Έτσι, σηματοδότησε το αυριανό πολιτικό της μέλλον, αλλά και του “εκσυγχρονιστικού” ΠΑΣΟΚ. Αλλά θα σταθώ ιδιαίτερα στο σημείο όπου διατύπωσε - άθελά της; - τη μια και πραγματική αλήθεια, όταν συμπλήρωνε: “όλα τριγύρω αλλάζουνε και οι νοοτροπίες ίδιες μένουν”.
Τώρα, ακριβέστατες πηγές μας, μας ενημερώνουν πως ετοιμάζονται να μετακομίσουν προς Μητσοτάκη μεριά, τόσο η Άννα Διαμαντοπούλου, όσο και ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Όπως, εντονότατα ακούγεται και το όνομα του Ευάγγελου Βενιζέλου.
Άλλωστε, είναι δεδομένη η επιθυμία του Κυριάκου Μητσοτάκη να ανοίξει τη νέα ΝΔ, μέχρι τις παρυφές του “εκσυγχρονιστικού” ΠΑΣΟΚ. Ένα άνοιγμα που ευχαρίστως θα δεχόταν στους κόλπους της και ένα κομμάτι του “Ποταμιού”, όπως ο Χάρης Θεοχάρης και κάποιοι άλλοι, που είναι ήδη “ανοικτοί” σε μια τέτοια προοπτική, από τη στιγμή που το “Ποτάμι” το παίρνει το ρέμα του ποταμιού και της κοινωνικής ανυποληψίας του.

Κυοφορείται κίνηση από το “πατριωτικό” ΠΑΣΟΚ.

Τελικά, από ότι δείχνουν τα πράγματα, η Φώφη Γεννηματά θα μείνει μόνη και ορφανή στο πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ της Εξουσίας. Γιατί, το σημερινό ΠΑΣΟΚ δείχνει να συνθλίβεται από τις πολλές τάσεις που υπάρχουν στο χώρο του. Προχθές ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος, εκ των αρχαιοτέρων στελεχών του ΠΑΣΟΚ, ενταχθείς το 1982, εκφράζοντας την κίνηση “πρωτοβουλία”, έκανε σύσκεψη στελεχών στο ξενοδοχείο “Τιτάνια”, όπου στους 500 τουλάχιστον συγκεντρωθέντες, είπε πως το ΠΑΣΟΚ τελείωσε και έκανε κάλεσμα συγκρότησης νέου φορέα και όχι ανασυγκρότησης του παλαιού. Ακούγεται δε, ότι θα συνεργαστούν διάφορες άλλες κινήσεις και συσπειρώσεις αυτού του πολιτικού χώρου. Όπως ακούγεται πως πρωτοστατούν ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης και ο Αλέκος Χρυσανθακόπουλος.
Άλλωστε, δε νομίζω πως είναι τυχαία η συγκεκριμένη χρονική στιγμή της έκδοσης του βιβλίου της Δήμητρας Παπανδρέου – Λιάνη, με τίτλο: “Η οργή του Ανδρέα”. Όπως, δεν είναι, θεωρώ, τυχαία η προλόγιση του βιβλίου από τον Αλέκο Χρυσανθακόπουλο – που όπως ακούγεται εντονότατα, έβαλε το χέρι του στη συγγραφή του βιβλίου -, όπως επίσης και του Παναγιώτη Σγουρίδη, πρώην Υπουργού της συγκυβερνήσεως των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Η “συστράτευση” των απολωλότων της δεξιάς.

Μιας δεξιάς πλέον, που ουδείς εμπιστεύεται από τη στιγμή που οι όποιοι εκφραστές της, φρόντισαν οι ίδιοι να κάψουν το όποιο έρεισμα είχαν προς τον λαό, με την Μνημονιακή τους πολιτική. Παρά ταύτα, επειδή η Βουλευτική αποζημίωση είναι ακόμη καλή, η επιχορήγηση κομμάτων που θα καταλάβουν το 3%, είναι παχυλή και επειδή υπάρχει “ακαλλιέργητος” πολιτικός χώρος στα δεξιά του χωραφιού Ελλάδα, εξακολουθούν να ελπίζουν και προσπαθούν για το καλό της τσέπης των.
Γι΄ αυτό συνασπίζονται Νικολόπουλος – Καρατζαφέρης. Γι΄ αυτό έγινε το ραντεβού Νικολόπουλου – Μπαλτάκου. Και να είμαστε σίγουροι πως θα υπάρξουν και άλλες τέτοιες ζυμώσεις που θα ακολουθήσουν. Εδώ είμαστε για να τους ενοχλήσουμε και να αναδείξουμε του “ύποπτο” ρόλο τους.

Στην αναμονή των εξελίξεων ο τέως Βασιλιάς.

Και ενώ όλα αυτά συμβαίνουν, έγκυρες πληροφορίες μας, αναφέρουν πως ο τέως Βασιλεύς των Ελλήνων Κωνσταντίνος, περιμένει στη γωνία την έκρηξη της οργής του λαού μας. Γιατί, όπως ενημερωνόμαστε, αυτή τη στιγμή προετοιμάζονται στην πρώην βασιλική οικογένεια για να “χτυπήσουν” πολιτικά την κατάλληλη στιγμή, όπως πρώτοι είχαμε ενημερώσει το αναγνωστικό μας κοινό. Το επιπλέον στοιχείο στην όλη υπόθεση είναι πως, την κίνηση Φραγκούλη αρχίζουν να μην την εμπιστεύονται πολλοί στρατιωτικοί, και όπως μας μετέφεραν επακριβώς: “Βασιλιάς και Στρατηγοί περιμένουν τις εξελίξεις, με το όπλο παρά πόδα”!!!

Επί του πιεστηρίου:

Ενημερωθήκαμε από ακριβέστατη πηγή πως, στα μέσα της προηγουμένης εβδομάδος, στον τηλεοπτικό σταθμό ART TV, έγινε συνάντηση “κορυφής” μεταξύ του Γιώργου Καρατζαφέρη, του Βύρωνα Πολύδωρα, του Παναγιώτη Ψωμιάδη και του Νίκου Νικολόπουλου. Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο δημοσιογράφος του καναλιού Αντώνης Μυλωνάκης. Η πηγή μας, μας ενημέρωσε πως ο Νίκος Νικολόπουλος προσήλθε με μισή ώρα καθυστέρηση, και πως μάλλον η συνάντηση δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Είδομεν… Κοντός ψαλμός, αλληλούια…

Ακούγεται εντονότατα, τις τελευταίες ώρες πως ο Επίτιμος αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού και πρώην υπηρεσιακός Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης θα υπουργοποιηθεί στην Οικουμενική κυβέρνηση ή την κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας ή όπως αλλιώς θα λέγεται και η οποία θα είναι συνέχεια της σημερινής κυβερνήσεως των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, που πνέει τα λοίσθια.

Αληθεύει κύριε Φράγκο Φραγκούλη;


http://www.freepen.gr/2016/02/blog-post_2206.html 
Σχόλια