Τι συζήτησαν ο Κουτσούμπας με τον Κυπριανού...

Τι συζήτησαν ο Κουτσούμπας με τον Κυπριανού

«Είχαμε μία ενδιαφέρουσα, όπως πάντα, συνάντηση και ανταλλαγή απόψεων με τον σύντροφο Άντρο Κυπριανού, για ζητήματα που αφορούν τις δύο χώρες μας.» τόνισε ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας μετά τη συνάντηση του με τον Γενικό Γραμματέα της ΚΕ του ΑΚΕΛ.

«Στην...
Ελλάδα για παράδειγμα είναι σε έξαρση οι προσφυγικές ροές και τα προβλήματα που δημιουργούνται με τον εγκλωβισμό χιλιάδων προσφύγων στη χώρα μας, είναι σε εξέλιξη τα προβλήματα της οικονομικής κρίσης και των αντιλαϊκών αναδιαρθρώσεων και μέτρων, που έρχονται με αλλεπάλληλα νομοθετήματα στη βουλή, με αποτέλεσμα ο ελληνικός λαός να πληρώνει διπλά και τριπλά όλα αυτά τα χρόνια και σε φορολογία και με μείωση εισοδήματος.» πρόσθεσε ο κ. Κουτσούμπας.

Σημείωσε επίσης ότι «ανταλλάξαμε σκέψεις για την κατάσταση στην ΕΕ και βεβαίως εκφράσαμε για μια ακόμη φορά την αλληλεγγύη μας στον αγώνα του ΑΚΕΛ, στον αγώνα συνολικά του κυπριακού λαού, για μια δίκαιη και βιώσιμη λύση του κυπριακού προβλήματος, ενός προβλήματος που είναι πρόβλημα εισβολής και κατοχής, που έχει ξεκινήσει από το 1974 και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα, εκφράζοντας τις πάγιες, σταθερές θέσεις του ΚΚΕ για την επίλυση αυτού του προβλήματος.»  

Σχόλια