Τα γνωρίζατε αυτά για την Ιαπωνία; Ξέρετε γιατί δεν πατάει Μουσουλμάνος εκεί;;;


Τελικά , να​ που οφείλετε​ η πρόοδος της Ιαπωνίας και νa γιατί είναι πολύ εξελιγμένη αυτή η χώρα.
​Έχετε διαβάσει ποτέ σ’ εφημερίδα ότι πολιτικός ηγέτης ή ένας πρωθυπουργός από ισλαμικό κράτος , να έχει επισκεφθεί την Ιαπωνία;

Έχετε διαβάσει ποτέ ότι ο πρωθυπουργός π.χ. του Ιράν, βασιλιάς ή πρίγκιπας της Σαουδικής Αραβίας έχει επισκεφτεί την Ιαπωνία;
Η Ιαπωνία έχει θέσει αυστηρούς περιορισμούς σχετικά με το Ισλάμ και όλους τους μουσουλμάνους και αυτοί δεν τολμούν να πλησιάσουν.
Οι λόγοι που δεν πάνε είναι οι εξής:…
α) Η Ιαπωνία είναι η μόνη χώρα,που δεν δίνει ιθαγένεια στους μουσουλμάνους.

β) Στην Ιαπωνία μόνιμη κατοικία δεν δίνεται σε μουσουλμάνους.

γ) Υπάρχει αυστηρή απαγόρευση για τη διάδοση του Ισλάμ στην Ιαπωνία.

δ) Στα Πανεπιστήμια της Ιαπωνίας, αραβική ή οποιαδήποτε ισλαμική γλώσσα δεν διδάσκεται.

ε) Απαγορεύεται η εισαγωγή «Κορανίου» στη χώρα, στην αραβική γλώσσα.

στ) Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύθηκαν από την ιαπωνική κυβέρνηση, έχει δοθεί προσωρινή κατοικία μόνο σε 2 τυχερούς Μουσουλμάνους, οι οποίοι πρέπει να ακολουθούν τον ιαπωνικό νόμο του ομόσπονδου κράτους στο οποίο βρίσκονται. Οι μουσουλμάνοι θα πρέπει να μιλούν Ιαπωνικά και να τελούν τις θρησκευτικές τελετές τους μόνο στα σπίτια τους.
ζ) Η Ιαπωνία είναι η μόνη χώρα στον κόσμο που έχει έναν αμελητέο αριθμό πρεσβειών ισλαμικών χωρών.
η) Οι Ιάπωνες δεν επηρεάζονται καθόλου από το Ισλάμ.

θ) Οι μόνοι Μουσουλμάνοι που κατοικούν στην Ιαπωνία είναι οι υπάλληλοι ξένων εταιρειών.

ι) Ακόμα και σήμερα, δεν χορηγούνται βίζες στους μουσουλμάνους γιατρούς, μηχανικούς ή σε στελέχη που αποστέλλονται από ξένες εταιρείες.
ια) Στην πλειονότητα των εταιρειών, αναφέρεται στους κανονισμούς τους, μόνο μη μουσουλμάνοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση για εργασία.
ιβ) Η ιαπωνική κυβέρνηση είναι της γνώμης ότι οι Μουσουλμάνοι είναι φονταμενταλιστές, ακόμα και στην εποχή της παγκοσμιοποίησης, και δεν είναι διατεθειμένοι να αλλάξουν τους μουσουλμανικούς νόμους τους.
ιγ) οι μουσουλμάνοι δεν τολμούν να σκεφτούν ότι μπορούν να νοικιάσουν σπίτι στην Ιαπωνία.

ιδ) Αν κάποιος καινούργιος έρθει σε μια γειτονιά και γνωρίζουν οι υπόλοιποι ότι ο καινούργιος είναι μουσουλμάνος τότε όλη η γειτονιά είναι σε συναγερμό.
ιε) Κανείς δεν μπορεί να ιδρύσει μια μικρή ισλαμική οργάνωση ή «Madarsa» στην Ιαπωνία.

ιστ) Δεν ισχύει καμία σαρία για προσωπικούς λόγους στην Ιαπωνία.

ιζ) Σε περίπτωση που ένας Ιάπωνας παντρευτεί μια γυναίκα μουσουλμάνα, τότε θεωρείται για πάντα παρίας.
ιη) Σύμφωνα με τον κ. Komico Yagi (Πανεπιστήμιο του Τόκιο) «Υπάρχει μια αντίληψη στην Ιαπωνία ότι το Ισλάμ είναι μια πολύ στενόμυαλη θρησκεία και θα πρέπει να μείνετε μακριά από αυτήν.


Καταρρίπτεται

ωωω

 
Κυκλοφορεί αυτό το άρθρο το οποίο μας ενημερώνει (υποτίθεται) για το τι συμβαίνει στην Ιαπωνία με τους μουσουλμάνους,ας το δούμε…


 

 
Το είδαμε ΕΔΩ
 
Ας δούμε όμως αν είναι αλήθεια…
 
Για αρχή, το κείμενο,είναι αντιγραφή από ένα mail που κυκλοφόρησε…
  

 
Χωρίς τίτλο
Η Ιαπωνία δέχεται διπλωμάτες από ισλαμικές χώρες,πρόσφατο παράδειγμα η επίσκεψη διπλωματικής ισλαμικής αποστολής που την υποδέχτηκε ο ίδιος ο πρωθυπουργός τον Ιούλιο του τρέχοντος σωτήριου έτους δηλώνοντας πως μια θεμελιώδης πτυχή του Ισλάμ είναι η αγάπη για τους άλλους και που θα δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο της επίσημης σελίδας του πρωθυπουργού της Ιαπωνίας και της κυβέρνησης του.
I have found that a fundamental aspect of the spirit of Islam is harmony with and love for others.
  

 

 
Χωρίς τίτλο

 
Το άρθρο έχει μια αλήθεια,στο πανεπιστήμιο της Ιαπωνίας δεν διδάσκεται καμία αραβική η ισλαμική γλώσσα,βασικά δεν διδάσκεται καμία άλλη γλώσσα πλην της ιαπωνικής και της αγγλικής,αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν σπουδάζουν μουσουλμάνοι στο πανεπιστήμιο της.
 
λλλ

 
Αντιθέτως υπάρχει το Αραβικό Ισλαμικό Ινστιτούτο στο Τόκυο το οποίο προσφέρει όλα τα μαθήματα σε ισλαμικές γλώσσες και μάλιστα φέρνει και ακαδημαϊκούς από ισλαμικές και αραβικές χώρες.
 
μμμ

 
Επίσης υπάρχει και το  International Islamia School of Otsuka.
  
Η Ιαπωνία,αν εξαιρέσει κανείς τις 66 χώρες που είναι ελαστική και υπάρχει ειδική συμφωνία,απαιτεί ειδικές θεωρήσεις εισόδου στην χώρα από όλες τις υπόλοιπες χώρες και δεν υπάρχει περιορισμός στο αν κάποιος είναι μουσουλμάνος ή όχι.
  
οοοο
Παρά τους ισχυρισμούς του άρθρου πως η Ιαπωνία είναι αντίθετη στην ίδρυση ισλαμικών οργανώσεων Madrasa (μεντρεσές- μουσουλμανικό ιεροδιδασκαλείο) βλέπουμε πως η ιαπωνική κυβέρνηση χρηματοδότησε την κατασκευή 13 τέτοιων σχολών στο Αφγανιστάν το 2012.
 
κκκκκ
Η Ιαπωνία έχει πρεσβείες σε όλες σχεδόν τις μουσουλμανικές χώρες.
  
Όσον αφορά τους γάμους μεταξύ μουσουλμάνων και πολιτών της Ιαπωνίας δεν υπάρχει κανένας περιορισμός όπως φαίνεται και από το ισλαμικό κέντρο της Ιαπωνίας.Το αν κάποιος ή κάποια θεωρείται περιθωριακός-ή αν παντρευτεί μουσουλμάνο-α είναι μια εικασία που ίσως δεν μπορεί να αποδειχτεί.
 
Επίσης είναι ανυπόστατος και οι ισχυρισμός πως οι μουσουλμάνοι δεν μπορούν να πάρουν την ιαπωνική ιθαγένεια.Στην ερώτηση αν μπορούν οι μουσουλμάνοι να πάρουν ιθαγένεια η απάντηση είναι ΝΑΙ.
 
υυυ

 
Αυτά τα λίγα για την Ιαπωνία και αν ξέχασα κάτι συγχωρέστε με,άλλωστε μπορείτε πολύ εύκολα να βρείτε τι συμβαίνει στην Ιαπωνία, το διαδίκτυο να είναι καλά, αρκεί να το χρησιμοποιείτε σωστά.

Σχόλια