Η Φώφη θέλει τον Κυριάκο (της)...

Δεν μπαίνει αλλιώς στην κυβέρνηση...

Στο αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται η κυβέρνηση αποδίδουν στο ΠΑΣΟΚ τις νέες πληροφορίες που κυκλοφορούν σε δημοσιογραφικά γραφεία περί...
συμμετοχής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στην κυβέρνηση Τσίπρα ο οποίος επιχειρεί να διευρύνει την κοινοβουλευτική του πλειοψηφία σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες .

Όλο αυτό το σκηνικό ήρθε να ¨δέσει ¨ για ακόμη μια φορά με τους ευρωπαίους σοσιαλιστές.

Την ώρα που στα δημοσιογραφικά γραφεία κυκλοφορούσαν τα σενάρια ο Τζίανι Πιτέλα ο επικεφαλής των ευρωπαίων Σοσιαλιστών στο Ευρωκοινοβούλιο έπαιρνε το μέρος της χώρας μας λέγοντας πως είναι παράλογα τα μέτρα που ζητούν οι δανειστές .

Έτσι όλο αυτό συνδυάστηκε με πιέσεις από τους ευρωπαίους σοσιαλιστές προς την κυρία Φώφη Γεννηματά για συμμετοχή στην κυβέρνηση.

Από τη Χαριλάου Τρικούπη ξεκαθαρίζουν πως αν ο κύριος Τσίπρας δεν μπορεί να κυβερνήσει τότε οι διαδικασίες είναι γνωστές. Πρέπει να πάει στον πρόεδρο της Δημοκρατίας και να καταθέσει την εντολή. Απαραίτητη προϋπόθεση για να μπει η Δημοκρατική Συμπαράταξη σε κυβέρνηση είναι η συμμετοχή των δύο πρώτων κομμάτων ,δηλαδή του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ .

Η Δημοκρατική Συμπαράταξη ενισχύει ακόμη και το σενάριο να συνεργαστούν μόνο οι δυο τους. Πάντως, ¨Δημοκρατική Συμπαράταξη σε αυτή την κυβέρνηση ως τσόντα δεν πρόκειται να δείτε ¨ τόνισε στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας