Την ώρα που σας δείχνουν τον Ήλιο… στο φεγγάρι οι βρυκόλακες το γλεντάνε - Τα ΜΜΕ της διαπλοκής και της προπαγάνδας σας παίζουν τον Καραγκιόζη



Απο πίσω, με τη βοήθεια των ΜΜΕ γίνονται και έρχονται άλλα πράγματα. Το Σκάι εν τω μεταξύ κρύβει με την ανοχή της ΝΔ του κ.Μητσοτάκη και της παρέας του των Λαγουμιώνε, ότι ο μαθηματικός τύπος του κόφτη είναι λάθος και έχει περιορίσει πολύ τις συζητήσεις στα οικονομικά θέματα. Με τί αντάλλαγμα; Για ποιά ανεξαρτησία στην ενημέρωση μιλάει το Σκάι; “Πολιτική συμπάθεια σταθμού” σημαίνει “όχι ανεξαρτησία στην ενημέρωση” (ο κ.Αλφαούζος το είπε στην εξεταστική στη Βουλή και δεν του είπε κανένας τίποτα). Για το λόγο αυτό, θα έπρεπε ήδη να έχει “αποχωρήσει” ο Σκάι απο το “διαγωνισμό”, ακόμη και λόγω βλακείας… Για το Αντ1 καθάρισε ο πρεσβευτής στο Μαξίμου. Μια χαρά… τα νούμερα.
 
Η παιδεία καστρέφεται για να αποκτήσουν ρόλο στη κοινωνία οι μετανάστες (για να γίνει καλύτερη ενσωμάτωση). Το πιο αστείο είναι ότι περιμένετε να πάρετε και συντάξεις…! Άλλοι θα πάρουν.
H τιμή των αδειών των ΜΜΕ εξαρτάται απο τον αριθμό τους. Όταν η κυβέρνηση μιλάει για αύξηση του αριθμού τους απο τέσσερις σε πέντε και όταν μειώνει τον αριθμό των διαγωνιζομένων πρίν τον διαγωνισμό, μειώνει την τιμή τους. Απλά πράγματα. Η κυβέρνηση δεν λέει επίσης ότι όλα τα υπάρχοντα κανάλια θα συνεχίσουν να εκπέμπουν μέσω ψηφιακών παρόχων, που τους έχει δώσει άδεια π.χ. Digea. Πίσω από τον Kαραγκιόζ Mπερντέ με  τις άδειες, θα χαρισθούν “επίσημα” τα θαλασσοδάνεια των ΜΜΕ. Το ξέπλυμα προχωράει.


ΠΗΓΗ 
Σχόλια