H ''απάτη με τον έρανο γιά την Μυρτώ'': 'Αρχισαν οι νομικές συνέπειες γιά την ελληνική Ομοσπονδία Βοστώνης

 
Δεν ντραπήκατε βρε; Λίγη αξιοπρέπεια... μια στάλα ΦΙΛΟΤΙΜΟ ... από κείνο το υπέροχο ΦΙΛΟΤΙΜΟπου είχαν κάποτε ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Σ΄ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ Η ΖΩΗ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ, ΠΑΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;;;;
ΤΣΙΠΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ;

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!


Καλλιόπη Σουφλή

H υπόθεση που διέσυρε τον Ελληνισμό στις ΗΠΑ... Το έγκλημα και η τιμωρία

''Απαιτητική επιστολή'' από δικηγορική εταιρία (συστημένη, που παραλήφθηκε με υπογραφή, 12 Αυγ. '16), τους ζητά να δώσουν -πριν το τέλος Αυγούστου- στην Μυρτώ ΟΛΟ το ποσό του έρανου (Δεκ. '13), διαφορετικά η υπόθεση θα
οδηγηθεί στο Δικαστήριο, όπου οι της Ομοσπονδίας, θα αντιμετωπίσουν κατηγορίες (εκτός των άλλων) και γιά ''απάτη με χρησιμοποίηση ανήλικου παιδιού-ασθενή, εξαπάτηση δωρητών Αμερικανών φορολογούμενων, κατάχρηση ποσού άνω των 100 χιλ. δολ., παραβίαση ομοσπονδιακών και πολιτειακών νόμων''.

Υπόλοιπο στα νοσοκομεία Βοστώνης που νοσηλεύτηκε η Μυρτώ Παπαδομιχελάκη (Ιούλιο 2013 ίσαμε Ιανουάριο 2014) ΔΕΝ υπάρχει.

Η μη ενεργή ελληνική Ομοσπονδία Βοστώνης, που ουδέποτε έδωσε αναλυτικό λογαριασμό- απολογισμό στους δωρητές, αρνείται να δώσει τα χρήματα στην Μυρτώ (το σύνολο από τον έρανο ξεπερνά τις 130 χιλ. δολ), τα κρατά (αν ακόμα υπάρχουν) και θα τα ''παραχωρήσει'' (όπως αυθαίρετα ''αποφάσισε'' το κατεστημένο της) στον ''προστάτη'' των διαχρονικών ανομιών της, τοπικό μητροπολίτη Μεθόδιο (σε ''ίδρυμά'' του), ''αν δεν υπάρξουν χρωστούμενα σε νοσοκομεία ή αν η Μυρτώ πεθάνει''.

Χρήματα, που η Ομογένεια έδωσε αποκλειστικά και μόνο γιά την Μυρτώ και όχι γιά τον... μητροπολίτη ή τους διαχρονικούς επιτήδειους της Ομοσπονδίας, που γιά 15-20 χρόνια λάμβανε (κάθε χρόνο, ακόμα και στα πρώτα χρόνια των ''μνημονίων'') και... χορηγίες από το ελληνικό κράτος, μέσω του γεν. Προξενείου Βοστώνης.

(Σημ.: Ο μητροπολίτης Βοστώνης Μεθόδιος -κατά κόσμον Γ. Τουρνάς-, ουδέποτε δήλωσε δημόσια ότι δεν θα αποδεχτεί τα χρήματα του έρανου και ότι αυτά ανήκουν στην Μυρτώ).

Μην ξεχνάμε, επίσης, ότι ''εξαφανίστηκαν'' χρήματα της Ομογένειας και σε έναν άλλον έρανο (2007) που έκανε η Οργάνωση, γιά τους πυρόπληκτους στην Ελλάδα.


Θυμίζουμε ότι, οι ''ηγέτες'' της Ομοσπονδίας Βοστώνης, κακολογούσαν απαξιωτικά, ανήθικα και με τον χειρότερο τρόπο, την μητέρα της Μυρτώ, που ζητούσε εξηγήσεις και απολογισμό, αφού ο έρανος γινόταν στο όνομα της (τότε ανήλικης) κόρης της.

Την απάτη με τον έρανο είχε αποκαλύψει (2 Ιαν. '14) η τότε ηλεκτρονική έκδοση ''Πρωϊνή'' (ιδιοκτησίας του ΚΑΛΑΜΙ) και ο εκδότης της (και εκδότης του ΚΑΛΑΜΙ) είχε δεχτεί χυδαία, προσωπική επίθεση από το προεδρείο της Ομοσπονδίας και τον νομικό σύμβουλο της Οργάνωσης, Δημ. Ιωαννίδη, που ακόμα διαφημίζεται και ως ''νομικός σύμβουλος του γεν. Προξενείου της Ελλάδας στην Βοστώνη''.

Στην πορεία, λασπολογία και ''απειλές'', δεν είχαν αποτέλεσμα, ενώ συνεχή δημοσιεύματα της ''Π'', πιστοποίησαν την απάτη με τον έρανο γιά την Μυρτώ.

Τους απατεωνίσκους της μη ενεργής Ομοσπονδίας Βοστώνης, καλύπτει και προβάλει διαχρονικά, η ημερήσια εφημερίδα ''Εθνικός Κήρυκας'', Αστόριας Νέας Υόρκης.

Η ''τρόϊκα'' τις είχε ανακαλύψει: Oι μεγάλες απάτες με την επιλεκτική νοσηλεία στην Βοστώνη ασθενών από την Ελλάδα

Οι νοσηλείες, ειδικά παιδιών και λοιπών ασθενών από Ελλάδα, επιλεκτικά στην Βοστώνη τα τελευταία 20-25 χρόνια (βασικά 1990-2012), είναι ένα μεγάλο σκάνδαλο με χοντρές απάτες (υπερκοστολόγηση γιά να ''τρώνε ''μεσάζοντες'') εις βάρος του ελληνικού Δημόσιου, στο οποίο εμπλέκονται υπουργεία, υπουργοί (Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων), πολιτικοί-αξιωματούχοι Ελλάδας, 'Ελληνες πρώην διπλωμάτες στις ΗΠΑ (γεν. πρόξενοι στην Βοστώνη 1990-2010) και τοπικοί (μεγαλο-εκκλησιαστικοί, νομικοί κ.ά.) παράγοντες της ελληνικής Ομογένειας Βοστώνης, μεταξύ των οποίων και μία τοπική ''φιλάνθρωπος''.

Η ''τρόϊκα'', σε ελέγχους, είχε ανακαλύψει τις χοντρές απάτες με χρήματα του Δημόσιου γιά νοσηλείες επιλεκτικά στην Βοστώνη, αλλά η κρατική- πολιτική ''σαπίλα'' Ελλάδας, αντί να παραπέμψει το ζήτημα στην Δικαιοσύνη, το ''κουκούλωσε''.


Πηγή

attikanea.blogspot.gr 
Σχόλια