Έχει και ραδιόφωνο ο Βρυώνης αν δεν το ξέρετε...


Πέρα από το Έψιλον TV, το οποίο αποκλείστηκε από τη διαδικασία αδειοδότησης μια μέρα πριν την διαξαγωγή της, διαθέτει πρόσβαση και στα ερτζιανά.
Ο λόγος φυσικά για...
το Party 104, το πολυδιαφημιζόμενο μουσικό ραδιόφωνο του καναλάρχη. Τουλάχιστον στις μισές διαφημιστικές πινακίδες που ανήκουν στον Φίλιππο Βρυώνη, εντός των Αθηνών, δεσπόζει το λογότυπό του.
Αντικατέστησε τον αναξιοποίητο μέχρι τότε Παρέα 104, του Δημήτρη Ρίζου, παίζοντας non stop ελληνικές mainstream επιτυχίες στα πρότυπα του Ρυθμού 94.9, του Sfera 102.2 και του Λάμψη 92.3, σε ένα δύσκολο πεδίο ανταγωνισμού. Παίζει-δεν παίζει ουσιαστικά, καθώς τις περισσότερες ώρες της ημέρας, απλά δεν εκπέμπει στα FM, ακούγονται παράσιτα στη συχνότητά του -πιθανότατα λόγω τεχνικού προβλήματος. Τα τραγούδια συνοδεύονυαι από τρέιλερ εκπομπών του Έψιλον, αλλά και διαφημίσεις με... κολλαγόνα, υαλουρονικά και εμφυτεύσεις μαλλιών. Στην ίδια τακτική με τον τηλεοπτικό «αδερφό» του.
Για το πρόγραμμά του, δεδομένοι είναι μέχρι στιγμής ο Πέτρος Κωστόπουλος (11 με 1 κάθε πρωί) και (ποιος άλλος!) ο Μένιος Φουρθιώτης, μεταφέροντας στο Party 104 την εκπομπή που είχε στο Λάμψη 92.3. Στις ακροαματικότητες δεν έχει δηλώσει ακόμα συμμετοχή, οπότε δεν υπάρχει εικόνα για το πόσο καλά ή άσχημα τα πηγαίνει, σε σχέση με τα μηδενικά ποσοστά που συγκέντρωνε ως Παρέα FM. Από Σεπτέμβριο τα σπουδαία...

e-tetradio.gr
Σχόλια