Ο «Κλιντ Ίσγουντ» Άρης Πορτοσάλτε...

να συντρώγει με τον Νίκο Παππά...

Κοίτα πως τα φέρνει η ζωή μερικές φορές, εκεί που διάφοροι δημοσιογράφοι λοιδορούν και χλευάζουν πολιτικούς (αντιπάλους τους), λίγο καιρό μετά βρίσκονται στο ίδιο τραπέζι να συντρώγουν.

Και...
καλά ο Νίκος Παππάς που επισκέφτηκε σήμερα τις εγκαταστάσεις του ΣΚΑΪ, καλεσμένος του Γιάννη Αλαφούζου για γεύμα με τα μεγαλοστελέχη και τους μεγαλοδημοσιογράφους του ομίλου. Πολιτικός είναι, τη δουλειά του (θα) κάνει.

Και καλά και ο ΣΚΑΪ που καλεί τους πολιτικούς για γεύμα εργασίας ή εθιμοτυπική συνάντηση γνωριμίας. Συνηθίζεται στα ΜΜΕ και είναι και σωστό, ιδίως με τους πολιτικούς εκείνους που είναι αντίθετης, ας πούμε, ιδεολογίας.

Το θέμα είναι τι έκαναν οι δημοσιογράφοι που άσκησαν πέραν των ορίων κριτική στον Παππά την ώρα του γεύματος; Περιέργεια το έχω. Το θέαμα θα ήταν συγκλονιστικό.

Ο Άρης (αν ήταν εκεί - που ήταν), ο Μπάμπης (αν ήταν εκεί - που ήταν) ή ο Νίκος Υποφάντης, που αν θυμόμαστε καλά, στο τριήμερο της δημοπρασίας, λυσομανούσε έξω από τη ΓΓΕΕ κραυγάζοντας για χούντα Παππά.

Σε μερικές δουλειές αρκεί ένα νεύμα του αφεντικού για να κάτσουν ή να σηκωθούν οι υπάλληλοι. Είναι απλά τα πράγματα.

Αν ο Κυριάκος πάντως είναι ο Κλιντ Ίσγουντ, τότε δεν μπορεί παρά ο αγαπητός Άρης να είναι ο Λουί ντε Φυνές της υπόθεσης...

Δημήτρης Κανελλόπουλος - efsyn.gr
Σχόλια