Γιάννα: Άγρια υπόθεση ο Ελεύθερος Τύπος...

Την σχέση της με τον Αλέξη Τσίπρα και τις εξελίξεις στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών σχολίασε, μεταξύ άλλων, σε...
συνέντευξή της στο περιοδικό ''Κ'' της Καθημερινής η Γιάννα Αγγελοπούλου, τονίζοντας ότι εκείνη συνέβαλε στο να γίνουν επαφές με το διεθνές σύστημα.

Όπως είπε:
"Είναι απλό: είδα μία απόπειρα καινούριων ανθρώπων- και νέων, κυρίως όμως καινούριων- να δουν τα πράγματα αλλιώς σε μία Ελλάδα κουρασμένη. Μίλησα μαζί τους, σημειώστε ότι το έκανα πηγαίνοντας στα γραφεία στη Βουλή αρχικά, στο Μαξίμου αργότερα: το φως κάνει καλό σε αυτές τις υποθέσεις! Οπότε θεώρησα ότι θα τους ήταν χρήσιμο, συνέβαλα στο να γίνουν επαφές με το διεθνές σύστημα".


H Aγγελοπούλου δεν παρέλειψε να σχολιάσει το ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών, αλλά..
και την δική της εμπειρία από τα ΜΜΕ, τα οποία χαρακτήρισε «άγρια υπόθεση».


«Το έμαθα με τον πιο άμεσο τρόπο στην προσπάθεια του Ελεύθερου Τύπου. Την ίδια στιγμή ο ρόλος των Μέσων- ιδιαίτερα τώρα στα χρόνια της κρίσης- είναι τεράστιας σημασίας, όταν όμως οδηγεί τον κόσμο σε συνειδητοποιήσεις. Και δεν οδηγεί... Τώρα, επί των τηλεοπτικών αδειών, και ποιος δεν τάσσεται υπέρ της απόλυτης ανάγκης ρύθμισης του τηλεοπτικού τοπίου; Αλλωστε το ίδιο το ΣτΕ «σφύριξε» προ καιρού την οριστική λήξη της περιόδου της αρρύθμιστης κατάστασης. Ομως, όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, δεν ξέρω αν θα προκύψει ένα καλύτερο τηλεοπτικό προϊόν, που είναι το ζητούμενο. Ούτε ότι θα δημιουργηθεί κόσμος αγγέλων!»...


Πηγή: newpost.gr, zoornalistas.blogspot.gr
Σχόλια