Δεν έχω αλλάξει άποψη για τον ΣΥΡΙΖΑ...

Ο ΣΥΡΙΖΑ μετά το 61,3% «όχι» και το Μνημόνιο 3
Το tweet - απάντηση Μηλιού στα σχόλια...
Με ανάρτησή του στο twitter ο Γιάννης Μηλιός απάντησε σε όσους τον επικρίνουν για την απόφασή του να αναλάβει πρόεδρος του Δ.Σ. του Φεστιβάλ Αθηνών και...
Επιδαύρου.



 Παραπέμποντας σε παλαιότερο άρθρο του με τίτλο «ΣΥΡΙΖΑ 2004-2015: Από την “Ανατροπή” στο Μνημόνιο-3», ο πανεπιστημιακός επαναλαμβάνει τη διαφοροποίησή του από το κυβερνών κόμμα τονίζοντας ότι δεν αλλάζει σε τίποτα η άποψή του για τα πεπραγμένα της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Θυμίζουμε ότι ο κ. Μηλιός ήταν επικεφαλής του οικονομικού τμήματος του ΣΥΡΙΖΑ από το 2012 έως το 2015, θέση την οποία εγκατέλειψε τον Μάρτιο του 2015 λόγω της διαφωνίας του με την πολιτική της κυβέρνησης Τσίπρα.

Έχει, μάλιστα, αναλύσει τους προβληματισμούς του για την πορεία και τους χειρισμούς της πρώτης κυβέρνησης της Αριστεράς στο βιβλίο «Πρώτη φορά Αριστερά» (εκδόσεις Πεδίο), το οποίο συνυπογράφει με τους Στάμο Παπαστάμου, καθηγητή και πρώην πρύτανη στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Γεράσιμο Προδρομίτη, αναπληρωτή καθηγητή στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και Τάσο Παππά, δημοσιογράφο της «Εφ.Συν.».

efsyn.gr
Σχόλια