Εργαζόμενοι MEGA: Την Παρασκευή τελειώνει η ανοχή μας...

Στη σημερινή κινητοποίηση έξω από τα γραφεία της ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ, οι εκπρόσωποι των εργαζομένων του MEGA έγιναν δεκτοί από τον κύριο Έκτορα Κιμωνίδη, εκπρόσωπο του ομίλου Βαρδινογιάννη.

Ο...
κύριος Κιμωνίδης ενημέρωσε τους εκπροσώπους μας, ότι η περίφημη επιστολή με τις επιπλέον εξασφαλίσεις, έχει ήδη σταλεί στις τράπεζες υπογεγραμμένη και από τους τρεις βασικούς μετόχους της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. Ως εκ τούτου, είναι αισιόδοξος ότι σύντομα θα αποδεσμευτεί το ποσό που αντιστοιχεί στους δύο μισθούς από τους συνολικά εφτά οφειλόμενους. Ωστόσο σημείωσε, ότι σε περίπτωση που η διαδικασία «κολλήσει» από τις τράπεζες, δεν υπάρχει εναλλακτικός τρόπος καταβολής των δύο μισθών.

Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων τόνισαν για μια ακόμη φορά ότι το όριο αντοχής εξαντλείται στο τέλος αυτής της εβδομάδας και ότι από Δευτέρα 5/12/2016 οι εργαζόμενοι του MEGA θα προχωρήσουν σε απεργιακές κινητοποιήσεις διαρκείας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, κάτι για το οποίο ο κύριος Κιμωνίδης ήταν ήδη ενήμερος.

Σε ό,τι αφορά το μέλλον της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. και την ομαλή συνέχεια του σταθμού, ο εκπρόσωπος του ομίλου Βαρδινογιάννη διατύπωσε την πάγια θέση ότι ο όμιλος παραμένει «παθητικός επενδυτής». Δεν προτίθεται να αναλάβει πρωτοβουλία για την εκπόνηση κάποιου επιχειρησιακού σχεδίου (business plan) για τη σωτηρία της εταιρείας, αλλά δεν πρόκειται και να αρνηθεί τη συμμετοχή στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, εφόσον ένα βιώσιμο σχέδιο προταθεί από τους άλλους δύο βασικούς μετόχους...
Σχόλια