Το δείπνο Κυριακού - Χατζηνικολάου, η αντίδραση Θέμου...

Θέμος - Χατζηνικολάου - Κυριακού
Και το παρασκήνιο για την ημέρα προβολής του «Ενικού»...
Αρχές Νοεμβρίου, δηλαδή λίγες μόλις ημέρες μετά την απόφαση του ΣτΕ να ακυρώσει το διαγωνισμό για τις άδειες… ο Νίκος Χατζηνικολάου ξεκίνησε τις...
συζητήσεις με τον ΑΝΤ1, στις οποίες ενεργό ρόλο είχε και ο κουμπάρος και στέλεχος του καναλιού Τζονι Καλημέρης.

Οπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενο ρεπορτάζ η απόφαση του Ακυρωτικού Δικαστηρίου που στην ουσία έθεσε εκτός παιχνιδιού το ΟΝΕ του Βαγγέλη Μαρινάκη… ήταν η αρχή του κύκλου των επαφών του Νίκου Χατζηνικολάου με το κανάλι του Αμαρουσίου που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες.

Στην ουσία όμως επισφραγίσθηκαν με το δείπνο που παρέθεσε στο σπίτι του ο εκδότης της «Real News» στον αντιπρόεδρο του ΑΝΤ1  Θοδωρή Κυριακού.

Έχοντας λοιπόν καθίσει κατά κάποιον τρόπο η σκόνη από τις πρώτες αντιδράσεις… Σήμερα η συζήτηση περιστρέφεται στην ημέρα που θα μπορούσε να τοποθετηθεί η εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου. Το παρασκήνιο γύρω από το συγκεκριμένο θέμα είναι τεράστιο… αφού υπάρχουν υψηλόβαθμα στελέχη του καναλιού που δηλώνουν σκεπτικισμό για το αν πρέπει η πολιτική εκπομπή να μπει τις Δευτέρες που θα μείνει κενό από την απουσία των «Ράδιο αρβύλα», δεδομένου ότι υπάρχει και η εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη… ή αν πρέπει να μπει τελικά Τετάρτες ή Πέμπτες που είναι πιο βολικές για τον προγραμματισμό.

Είναι φανερό λοιπόν ότι θα υπάρξει πλούσιο παρασκήνιο και με τον Θέμο στην περίπτωση που οριστικοποιηθεί η συνεργασία με Χατζηνικολάου, διότι εκτός από την ημέρα προβολής του «Ενικού» που ενδέχεται να επηρεάσει το «ΟΛΑ»… και οι δυο είναι εκδότες και ανταγωνιστές στον κυριακάτικο έντυπο στίβο… που η τηλεόραση του ΑΝΤ1 διαφημίζει τις εφημερίδες τους!

Πάντως η αντίδραση του Θέμου Αναστασιάδη όταν πληροφορήθηκε την είδηση που πρώτο δημοσίευσε το Enimerosi24 ήταν να σηκώσει το τηλέφωνο και να καλέσει δυο πρόσωπα του ΑΝΤ1, προκειμένου να του επιβεβαιώσουν την πληροφορία… Οταν η απάντηση από την άλλη άκρη του τηλεφώνου ήταν καταφατική… μουρμούρισε κάτι με το γνωστό στυλ του, δηλαδή μέσα από τα δόντια του για να μην καταλάβει ο συνομιλητής του και έκλεισε το τηλέφωνο! Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο γνωστός εκδότης αν και οπαδός συντηρητικών απόψεων πάντα λάτρευε το Μαοικό ρητό, «Μεγάλη αναταραχή, θαυμάσια κατάσταση»! Και ο νοών νοείτω!

enimerosi24.gr
Σχόλια