O χαβαλές του πρωθυπουργού για τον ΠΑΟΚ, τον Άρη και... τον Τσίπρα...


επίσκεψή στο Σύλλογο Συνδρόμου Down, η ελιά και οι διαμαρτυρίες.
BINTEO & ΦΩΤΟ...
Στο πρώτο θέμα συζήτησης που απασχολεί τα ποδοσφαρικά στέκια της Θεσσαλονίκης τις τελευταίες δύο μέρες, αναφέρθηκε με χιούμορ ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας κατά την...
επίσκεψή του στο Σύλλογο Συνδρόμου Down.

Ο κ. Τσίπρας συζητούσε με το Δημήτρη, ένα από τα παιδιά του Συλλόγου, ο οποίος παίζει ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Μετά τη συζήτηση ο πρωθυπουργός είπε: “Μη ξεχνάτε παιδιά, ΠΑΟΚ έ;”. Το σχόλιό του αυτό προκάλεσε την πλάκα του υφυπουργού Εξωτερικών, Γιάννη Αμανατίδη, του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη και του δημάρχου Καλαμαριάς, Θεοδόση Μπακογλίδη.

«Ξέρεις οι Αρειανοί δεν θέλουν να σε βλέπουν μετά τον άγωνα με την Καλλιθέα», είπε στον κ. Τσίπρα, ο κ. Τριανταφυλλίδης με τον πρωθυπουργό να απαντά: «Ναι άκουσε ότι ο Τσίπρας τους έβαλε δύο γκολ».
Δείτε το βίντεο:



 Η ελιά

Μία ελιά φύτεψε παρέα με τα παιδιά του Συλλόγου Συνδρόμου Down, ο  Τσίπρας λίγο πριν αποχωρήσει και αφού νωρίτερα ξεναγήθηκε στους χώρους του κτιρίου.

Ο κ. Τσίπρας τόνισε πως την επόμενη φορά που θα επισκεφθεί το Σύλλογο ελπίζει η ελιά να έχει μεγαλώσει.

Νωρίτερα σε δηλώσεις του ο πρωθυπουργός, ανέφερε πως τα παιδιά με σύνδρομο Down χρειάζονται την στήριξη της πολιτείας.

«Υπάρχουν πράγματα που γίνονται και υπάρχουν πράγματα που δεν γίνονται εάν δεν υπάρχει πολιτική βούληση και πράγματα που δεν γίνονται λόγω των συνθηκών που βρίσκεται η χώρα σήμερα. Αυτά, λοιπόν, που γίνονται θα σας υποσχεθώ τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου ότι θα είμαστε δίπλα σας για να κάνουμε ό,τι μπορεί να γίνει» είπε.

«Κατεβάζουμε νόμο - πλαίσιο για τα άτομα με αναπηρία, που θα αφορά όλους τους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν πρόβλημα», είπε ακόμα ο πρωθυπουργός και τόνισε πως οι γονείς αυτοί αντιμετωπίζουν σύνθετα προβλήματα, καθώς έχουν την αγωνία πώς θα σταθούν μόνα τους τα παιδιά τους, όταν οι ίδιοι δεν θα μπορούν πλέον να τα στηρίξουν: «Το πρώτιστο μέλημα της πολιτείας πρέπει να είναι να στηρίξει τα παιδιά αυτά να σταθούν στα πόδια τους», δήλωσε.

«Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να είμαστε δίπλα σας και θα το κάνουμε, αν και το περιβάλλον σήμερα είναι δυσμενές», επισήμανε ο Αλέξης Τσίπρας.






ΒΙΝΤΕΟ από την επίσκεψη Τσιπρα στην  ΔΕΘ:





Διαμαρτυρίες κατά πρωθυπουργου  από εργαζομένους στον ΟΛΘ

Διαμαρτυρία πραγματοποιηθηκε στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης από εργαζομενους στον ΟΛΘ οι οποίοι έχουν ζητήσει συνάντηση με τον πρωθυπουργό από χθες και τελικά ενημερώθηκαν ότι θα συναντήσουν τον Αλέξη Τσίπρα κατά την επόμενη επίσκεψή του στην πόλη.

Μάλιστα, οι εργαζόμενοι προσπάθησαν να ανοίξουν ένα πανό, όμως κάτι τέτοιο δεν τους επετράπη από την αστυνομία.

Δείτε όσα δήλωσε πρόεδρος συλλόγου υπαλλήλων στον ΟΛΘ, ο Τριαντάφυλλος Αφεντουλίδης:



πηγη thestival.gr
Σχόλια