Θεαματική απόκρουση αυγών από τον Φάρατζ!...





ΒΙΝΤΕΟ...
Ο πρώην ηγέτης του UKIP, Νάιτζελ Φάρατζ, δέχτηκε επίθεση με αυγό, κατά την χθεσινή επίσκεψή του στο Stoke-on-Trent, με αστραπιαία αντανακλαστικά όμως και την ομπρέλα του κατάφερε να τα αποκρούσει.

Το...
περιστατικό σημειώθηκε κατά την χθεσινή επίσκεψή του στο Stoke-on-Trent για μια πολιτική συγκέντρωση.

Ο Φάρατζ ήταν στην βρετανική πόλη με τον διάδοχό του Paul Nuttall και οι δυο τους περπατούσαν στο δρόμο όταν ένας νεαρός φέρεται να πλησίασε και να πέταξε το αυγό προς το μέρος τους.

Το BBC και άλλα βρετανικά Μέσα συνδέουν το περιστατικό με τις αποκαλύψεις που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας σχετικά με την προσωπική ζωή του Φάρατζ. (Christopher Furlong/Getty Images)

Η σύζυγός του, Κίρστεν είπε ότι είχαν ζήσει χωριστά για μερικά χρόνια ενώ δημοσιεύματα τον ήθελαν να συγκατοικεί σε ένα σπίτι 4 εκατομμυρίων λιρών με Γαλλίδα πολιτικό. Η συγκεκριμένη γυναίκα βρέθηκε στο επίκεντρο έρευνας για παράνομη χρηματοδότηση του κόμματος του Φάρατζ και ονομάζεται Laure Ferrari.

Ωστόσο αρκετοί συνδέουν τη ρίψη αυγού με το γενικότερο κλίμα δυσαρέσκειας απέναντι στον Φάρατζ και αμφιλεγόμενες δηλώσεις του, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται και τα σχόλια υπέρ του προέδρου Τραμπ που έκανε πρόσφατα.


πηγη altsantiri.gr


























Σχόλια