Ντοκουμέντο: Η απόφαση του δικαστηρίου για τον ΔΟΛ...

Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη
Αμετάβλητη παραμένει η περιουσία του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη, καθώς το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών με απόφασή του έκανε...
δεκτή εξ ολοκλήρου την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων των τραπεζών Alpha Bank, Τράπεζα Πειραιώς, Εθνική Τράπεζα και Eurobank.

Σύμφωνα με την απόφαση που δημοσιεύει η «Εφ.Συν.», το δικαστήριο διατάσσει την αναστολή των ατομικών διώξεων κατά του ΔΟΛ και την απαγόρευση διάθεσης οποιουδήποτε περιουσιακού στοιχείου του.

Με βάση αυτήν, αναστέλλεται κάθε μέτρο εναντίον της εταιρίας από τους πιστωτές και απαγορεύεται η μεταβολή της περιουσιακής της κατάστασης μέχρι να εκδικαστεί το αίτημα των τραπεζών για υπαγωγή του ΔΟΛ σε διαδικασία ειδικής διαχείρισης.

Ταυτόχρονα, το δικαστήριο δεν έκανε δεκτή την παρέμβαση των εργαζομένων που ζητούσαν να εξαιρεθούν από τα μέτρα προστασίας καθώς και να αποδεσμευτεί λογαριασμός 3 εκατ. ευρώ για να μπορεί ο Οργανισμός να ανταποκριθεί στις καθημερινές ανάγκες.

Μετά την παραπάνω αρνητική απόφαση, οι εργαζόμενοι του ΔΟΛ αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν συνέλευση στις 17:00 στον όροφο που στεγάζονται τα «Νέα», όπου θα παραστούν εκπρόσωποι και νομικοί.

Mεγάλο είναι το ερώτημα αν η εταιρία μπορεί να αυτοχρηματοδοτηθεί για να συνεχίσει τη λειτουργία της.


efsyn.gr
Σχόλια