Ο Γιάννης Μουζάλας δεν θέλει… δύο διμοιρίες MAT...


...όπως ο Κυριάκος Μητσοτάκης...
Παρότι η ένταση στον καταυλισμό των προσφύγων στο Ελληνικό ήταν μεγάλη και απειλήθηκαν επεισόδια, ο Γιάννης Μουζάλας απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι είναι...
«μπαρουτοκαπνισμένος». 
Κι αυτό διότι μετέβη αιφνιδιαστικά στο Ελληνικό, προκειμένου να κάνει αυτοψία στον καταυλισμό και να μιλήσει με τους πρόσφυγες που τελούν σε απεργία πείνας, χωρίς να έχει καν ειδοποιήσει τις αστυνομικές δυνάμεις. Τον συνόδευε μόνο ένας αστυνομικός και ο επιστημονικός συνεργάτης του. Μάλιστα, όταν η ατμόσφαιρα άρχισε να μυρίζει… «μπαρούτι», ήταν ο ίδιος ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής που, ενώ βρισκόταν σε ένα «μπουλούκι» από αγανακτισμένους πρόσφυγες, αντί να φοβηθεί, παρακαλούσε την Αστυνομία να μείνει πιο πίσω, προκειμένου να μην παροξυνθεί η ένταση. 
Η εικόνα του Γιάννη Μουζάλα χωρίς συνοδεία να μπαίνει στον χώρο όπου βρίσκονταν αγανακτισμένοι μετανάστες και πρόσφυγες προφανώς και έρχεται να συγκριθεί με την αντίστοιχη του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος την περασμένη Παρασκευή επισκέφθηκε την Μόρια της Λέσβου αλλά… είδε τον καταυλισμό των προσφύγων από… τον υπερκείμενο λόφο, καθώς δήλωσε ότι για να μπει μέσα θα χρειαζόταν «δύο διμοιρίες ΜΑΤ».  
matrix24.gr 
Σχόλια