ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ: Προσοχή, δίνετε την συναίνεσή σας (αρ. 17) στην πώληση των δανείων σε ξένα funds! Τρέφεις φίδι στον Κόρφο σου. Είναι Απατεώνες στην υπηρεσία των εισβολέων.



ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ: Προσοχή, δίνετε την συναίνεσή σας (αρ. 17) στην πώληση των δανείων σε ξένα funds !

του Δημ. Αντωνίου, ιατρού


Φώναζα από το 2010, με 100άδες άρθρα μου κι επιβεβαιώθηκα σε πείσμα των τρομοκρατών δικηγόρων (Αριάδνη Νούκα, η μαραμένη γλάστρα των τηλεοπτικών εκπομπών, της Υπέρβασης (Στάμος, Λυρίτσης), Κορδώνη κι άλλα υποπροιόντα της "νομικής ληστείας).
Ιδού ένα από τα τελευταία μου άρθρα:
http://zoidosia.blogspot.gr/2016/03/funds.html

Και τελικά τους ακύρωσα την εφαρμογή των δύο νόμων (ν. 4354/2015
και την τροποποίησή του τον Μάιο του 2016) για την πώληση των δανείων σε ξένα funds, αποκαλύπτοντας ότι η πώληση αυτή είναι αντισυνταγματική και παράνομη, εάν δεν υπάρχει και η υπογραφή (συναίνεση) του δανειολήπτη.
Κι έτσι, σταμάτησε η εφαρμογή των νόμων αυτών, λόγω των αποκαλύψεών μου, όπως με βεβαίωσαν και ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ του Υπουργείου Οικονομικών !

Κι επιβεβαιώνομαι και πάλι τώρα.
Με το αρ. 17 του σχέδιου νόμου για τον "εξωδικαστικό συμβιβασμό", επιχειρείται να παρακαμφθεί το παραπάνω εμπόδιο για την πώληση των δανείων σε ξένα funds, δίνοντας την ευκαιρία στις τράπεζες να πωλήσουν τα δάνεια αυτά σε ξένα funds, με την "ύπουλη" συναίνεση του δανειολήπτη !. Συγκεκριμένα:

Με το αρ. 17 του σχέδιου νόμου για τον "εξωδικαστικό συμβιβασμό", δίνεται ασυλία στα τραπεζικά στελέχη να τα πωλούν τα δάνεια σε funds, ΑΛΛΑ με την ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ !, διότι η αίτηση ένταξης στον εξωδικαστικό συμβιβασμό γίνεται με αίτηση του δανειολήπτη, ο οποίος έτσι αποδέχεται της διατάξεις (και το άρ. 17) του νόμου αυτού !
Έτσι, με την αίτηση του δανειολήπτη ένταξής του στον εξωδικαστικό συμβιβασμό, ταυτόχρονα δίνει το δικαίωμα στις τράπεζες να πωλήσουν ΝΟΜΙΜΑ πλέον τα δάνειά του σε ξένα funds !

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Μπήτε στον εξωδικαστικό συμβιβασμό, ζυγίζοντας όλα τα παραπάνω. Ακόμα όμως καλύτερα περιμένετε μέχρι το καλοκαίρι όταν οι τράπεζες θα εφαρμόσουν τον νόμο για τον αναβαλλόμενο φόρο, (έμμεση "ανακεφαλαιοποίηση" των τραπεζών από το δημόσιο), ΚΟΥΡΕΥΟΝΤΑΣ ΓΕΝΝΑΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ, γιατί θα τους συμφέρει....Γι αυτό θα γράψουμε αργότερα.



Δημ. Αντωνίου, ιατρός, τηλ. 22210-62743




zoidosia 
Σχόλια