Γιατί δέν ἐξαργυρώνουν μόνοι τους οἱ ὁπαδοί τοῦ Σῶῤῥα;
Ἡ πλέον καλοδουλεμένη ἀπάτη!Γιατί δέν ζητοῦν νά ἐξαργυρώσουν ὅσοι τόν ὑποστηρίζουν ἀκόμη;

εὐγενὴς προσφορὰ ἐκ φίλου, μέσῳ τοῦ ἠλεκτρονικοῦ μας ταχυδρομείου ἡ εἰκών.
 Η απάτη Σώρρα είναι μια από τις πιο καλοδουλεμένες, αλλά ηλίθιες απάτες στην ελληνική ιστορία. Ήλθε ο καιρός όμως να μιλήσουν τα έγγραφα και να δείτε με τα μάτια σας τα «χρεόγραφα» που θα έσωναν την χώρα μας, χωρίς σβησμένα πεδία και σημειώσεις.
Τελευταία, οι υπερασπιστές του Σώρρα θεωρούν ότι χτυπώντας εμένα, θα βελτιώσουν τη θέση του/των πελατών τους. Το κακό είναι πως οι όψιμοι νομικοί του εκπρόσωποι, δεν γνωρίζουν ούτε το βάθος, ούτε την έκταση του αρχείου μου. Πιστεύω πως είναι δουλειά των δικηγόρων να υπερασπιστούν ακόμη και τον χειρότερο εγκληματία. Η δημοσίευση αυτή γίνεται μόνο για όσους πίστεψαν τα παραμύθια του Σώρρα και των υπολοίπων οργανωμένων μελών της ομάδας του.
Για να πιστέψει κάποιος τον Σώρρα πρέπει να ανήκει σε κάποιαν από τις ακόλουθες κατηγορίες:
α) Η οικονομική κρίση να τον έχει «τσακίσει» κυριολεκτικά και να μην μπορεί να σκεφθεί φυσιολογικά. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν την συμπάθεια μου και για αυτούς γράφω τα άρθρα μου.
β) Οι ιδρυτές γραφείων και τα «στελέχη» της πυραμίδος εξουσίας του Σώρρα. Είναι αυτοί που συνήθως κατονομάζω στα κείμενά μου και θίγονται όταν βλέπουν τα ονόματά τους. Είναι το πεζικό, ο στρατός του Σώρρα στους δρόμους και αυτοί είναι υπεύθυνοι για την συγκέντρωση νέων θυμάτων. Κάποιοι από αυτούς είτε παίρνουν χρήματα, είτε καλύπτουν προσωπικά τους έξοδα. Κατά την γνώμη μου αυτοί ανήκουν στην φυλακή, μαζί με την ηγετική ομάδα και ο ρόλος τους είναι ο πιο θρασύς από όλους. «Δεν γνωρίζουν», όχι γιατί είναι βλάκες ή θύματα, αλλά επειδή κλείνουν τα μάτια και επιθυμούν να μην γνωρίζουν.
γ) Η ηγετική ομάδα που ταυτίζεται με την εγκληματική οργάνωση, σύμφωνα με τις βαρύτατες ποινικές διώξεις που ασκήθηκαν πρόσφατα. Είναι σαφής ο ρόλος τους και η τοποθεσία που πρέπει να βρεθούν, για να προστατευθεί το κοινωνικό σύνολο.
Πριν από αρκετά χρόνια, ο δικηγόρος William Mulligan, ανέλαβε εκ μέρους του Σώρρα να προωθήσει τα «χρεόγραφα» για έλεγχο στο Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ. Δεν υπάρχουν στοιχεία αν τελικά το έπραξε, αφού δεν υπάρχουν κωδικοί ελέγχου αποστολής του γράμματος, όπως γίνεται συνήθως σε τέτοιου είδους αλληλογραφία. Το σίγουρο είναι όμως ότι οι αμερικανικές αρχές ουδέποτε του απήντησαν, όπως με διαβεβαίωσε και ο ίδιος τηλεφωνικά. Οι επιστολές του δικηγόρου Mulligan παραποιούνται από τα μέλη της εγκληματικής οργανώσεως και πολύ συχνά κόβονται σελίδες, για να εμφανίζονται ως «απαντήσεις» από αμερικανικούς θεσμούς!
Η αξία των χρεογράφων που σας παρουσιάζουμε είναι 600 δισεκατομμύρια Σώρρα. Δεν είναι 600 δισεκατομμύρια δολλάρια. Δεν είναι 600 δισεκατομμύρια ευρώ. Είναι 600 δισεκατομμύρια υποσχέσεις ενός απένταρου, δήθεν επενδυτή, ο οποίος κοροϊδεύει εδώ και 5 χρόνια τον απλό κόσμο, απαλλάσσοντας τον από μερικά ευρώ. Άλλοι, κάτοικοι του εξωτερικού κυρίως, είχαν να δώσουν περισσότερα και η δική τους συνδρομή ήταν πιο σημαντική, αφού έδιναν χρήματα στον Σώρρα για να σώσουν την Ελλάδα!
Χειρότεροι από όλους είναι οι δικηγόροι που δήθεν εγγυώνται για τα χρήματα. Σαν παράδειγμα και μόνο φέρνω την δικηγόρο Χαλκίδος κυρία Αθανασία Γεωργοσοπούλου, με την χάρη της οποίας ασχολήθηκα πριν λίγο καιρό όταν τόλμησε να βγάλει στον αέρα έγγραφα του Gregory Pappas και του Anthony Diamond.
Οι δικηγόροι αυτοί, που θεωρώ ότι Λαμβάνουν μέρος στην κομπίνα, έχουν την δυνατότητα πολύ εύκολα να εξακριβώσουν πως πρόκειται περί απάτης. Είναι οι «τσάμπα μάγκες» της υποθέσεως που θα προσπαθήσουν να την «σκαπουλάρουν», υποστηρίζοντας ότι «εκπροσωπούσαν» νομικά τους διωκομένους εγκληματίες, κατά συνέπεια δεν μετέφεραν την προσωπική τους γνώμη, αλλά την γνώμη του πελάτη τους. Οι δηλώσεις τους βέβαια βρίθουν από μίσος, ψέμματα και ηλιθιότητες περί υπάρξεως των 600 δις.

Στην εικόνα φαίνεται το τι γράφει η δικηγόρος Αθανασία Γεωργοσοπούλου, παρά την ηλικία και τα κιλά της (που αυξάνονται) ενοχλείται από τα δικά μου κιλά (που μειώνονται), με αποκαλεί πράκτορα και φυσικά δεν ντρέπεται! Είναι σίγουρος ότι σύσσωμος ο Δικηγορικός Σύλλογος Χαλκίδος είναι υπερήφανος για το μέλος του….
Πάρτε λοιπόν τα χρεόγραφα των 600 δις και ζητήστε από τους συγκεκριμένους ανθρώπους που εγγυώνται για την γνησιότητά τους, δηλαδή την Βίκυ Χαραλάμπους, τον Ιωάννη Καλογερόπουλο, τον Αρτέμη Σώρρα, τον Βασίλη Θεωδορόπουλο, την Αθανασία Γεωργοσοπούλου και τόσους άλλους να σας τα «χαλάσουν» σε ψιλά. Στον «χαζό» κόσμο, τα «ζώα», όπως σας αποκαλούν, έχουν τάξει 20.000 ευρώ για κάθε ΑΦΜ από αυτά τα λεφτά. Φυσικά, δεν θα τα πάρετε τώρα, αλλά όταν τους κάνετε «κυβέρνηση».
Για αποφυγή επαναλήψεως, πριν πάτε να τα «εξαργυρώσετε» στις Ελλήνων Συνελεύσεις, δείτε τα παρακάτω άρθρα. Αν φυσικά τα χρησιμοποιήσετε σε τράπεζα, το πιθανότερο είναι ότι θα συλληφθείτε και θα σας απαγγελθούν βαρύτατες κατηγορίες. Για αυτό και δεν έχει περάσει κάποιος από αυτούς, με ένα από αυτά κοντά από την είσοδο τραπεζικού ιδρύματος, αλλά χρησιμοποιούσαν ιδιωτικό καταθετήριο άλλου μέλους της σπείρας.
Πέραν της πλάκας λοιπόν, πάρτε τα 600 δις του Σώρρα σε χαρτί. Μαζί σας δίνουμε και τα 48 δις που προορίζονταν για την Κύπρο, αλλά και ένα μόνον χρεόγραφο ενός (1) δις για τις πρώτες ανάγκες (σαπούνι, ξυριστικά, πετσέτες, σεντόνια, ραδιοφωνάκι και ψιλά για delivery). Εκτός από το χαρτί στο οποίο θα τα τυπώσετε και το μελάνι που θα ξοδέψετε, δεν αξίζουν κάτι παραπάνω άλλωστε. Προσέξτε μόνο γιατί είναι θεόπλαστα και αυτά τον οδηγούν στην φυλακή, μαζί με όσους θύτες προσποιούνται τα θύματα.
ΥΓ1  Περιμένω οι δικηγόροι του κόμματος, των αστικών μη κερδοσκοπικών εταιρειών και του Σώρρα, να μου πουν αν διαφωνούν ότι τα συγκεκριμένα παλιόχαρτα χρησιμοποιήθηκαν από τον πελάτη τους. Μην αργείτε, ελέγξτε τα…
ΥΓ2 Είναι η μόνη σας ευκαιρία να μου πείτε ότι «τα δικά μου είναι πλαστά», όπως ετοιμαζόσασταν να κάνετε για να καλύψετε τον πελάτη σας, να υποστηρίξετε δηλαδή ότι δεν ήταν πλαστά του Σώρρα τα παλιόχαρτα, αλλά δήθεν τα πλαστογράφησα εγώ για να τα στείλω στις αρχές των ΗΠΑ και να παγιδεύσω το Σώρρα! Σκεπτικό που ταιριάζει στην Βίκυ Χαραλάμπους, μαζί με τις «τρομοκρατικές επιθέσεις μου» και την «σεξουαλική παρενόχληση». Κάνω λάθος μήπως ή δεν θα φθάνατε μέχρι εκεί;;;;
ΥΓ3 Πολλές φορές η πρώτη σελίδα της συγκεκριμένης επιστολής εξαφανίζεται και χρησιμοποιείται η δεύτερη, επειδή φέρει επάνω αριστερά το όνομα του Timothy Geitner, οπότε εμφανίζεται ψευδώς ως δήθεν απάντηση του Υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ.

Ἐλευθέριος Ῥῆνοςfilonoi.gr
Σχόλια