Η αλήθεια για τους Illuminati


Διαβάστε, διαδώστε

Μπορεί να είναι δύσκολο να καταλάβουμε τους περιβόητους Illuminati και την Νέα Τάξη Πραγμάτων από την πρώτη ματιά, δεδομένου ότι υπάρχουν πολλές οργανώσεις ππυ συμμετέχουν και η ακραία μυστικότητα περιορίζει την ροή των πληροφοριών σχετικά με τις εσωτερικές δραστηριότητές τους. Κατά το μεγαλύτερο μέρος τα επιλεκτικά μέλη λειτουργούν έξω από τους κοινωνικούς, νομικούς και πολιτικούς περιορισμούς.

Η αρχική οργάνωση των Illuminati ιδρύθηκε από την Λευκή Αδελφότητα (Νέα Τάξη) το 1776 στην Βαυαρία της Γερμανίας, όπου έχει την έδρα της η Μαύρη (Παλαιά Τάξη).

Οι ιδρυτές της είχαν συγκεκριμένα σχέδια για διείσδυση των μελών της ομάδας τους σε όλα τα θεσμικά όργανα της κάθε εξουσίας, με στόχο την κυριαρχία σε ολόκληρο τον πλανήτη, αφού πρώτα καταλάβουν όλες τις μασονικές Στοές της Μαύρης Αδελφότητας.

Σήμερα, οι Illuminati έχουν πράγματι σχεδόν τον πλήρη έλεγχο της κοινωνίας μέσω του ελέγχου της πολιτικής, των τραπεζών, των μεγάλων επιχειρήσεων καθώς και των μέσων μαζική ενημέρωσης.

Ο όρος Illuminati στα λατινικά σημαίνει «φωτισμένοι». Φωτισμένο με πράγματα όπως «η μεγάλη σοφία και η αρχαία γνώση».

Τα μέλη τους και εκείνοι, οι οποίοι εξυπηρετούν τους Illuminati μπορεί να είναι δύσκολο να εντοπιστούν, τα αποτελέσματα όμως των παρεμβάσεων τους τα ζούμε όλοι.

Είναι το κατ’ εξοχήν όργανο του Σατανά στον κόσμο αυτό.




el.gr 
Σχόλια