Κάτι συμβαίνει στον Όλυμπο ! Το ψάχνει εκεί η NASA...


Η Ελλάδα είναι μια χώρα γεμάτη ιστορία, μύθους και παράξενες ιστορίες. Όπου κι αν κοιτάξεις, όποια περιοχή και να ψάξεις, είναι γεμάτες με πάμπολλες ιστορίες.

Μια τέτοια περιοχή είναι και ο Όλυμπος, και πιο συγκεκριμένα οι Πόρτες του Ολύμπου, οι οποίες στην αρχαιότητα θεωρούνταν ότι οδηγούσαν στο σπίτι των Θεών. Η περιοχή αυτή έχει πάρα πολύ ισχυρά γεωμαγνητικά πεδία, και πολλές μαρτυρίες μιλούν για φώτα στον ουρανό, ακόμη και για εξαφανίσεις ανθρώπων.
Ένας κάτοικος που υποστήριξε ότι είχε χαθεί για μέρες στις Πύλες του Ολύμπου, επιστρέφοντας μίλησε για περίεργα φαινόμενα και για υπόγειες πόλεις, μέσα στους βράχους.

Μια σπηλιά στην οποία πιθανόν να αναφερόταν ήταν και η σπηλιά της Τσακαλόπετρας. Το σπήλαιο αυτό χρησιμοποιούταν κατά την Τουρκοκρατία και την Γερμανική κατοχή από τους κατοίκους ως κρυψώνα. Επίσης, είχε χρησιμοποιηθεί και ως χώρος συναντήσεων από την Φιλική Εταιρία (υπάρχουν αποδείξεις περί αυτού, που σώζονται μέχρι σήμερα).

Ανεξαρτήτως του εάν είναι αλήθεια οι ιστορίες που λέγονται για το βουνό, ο Όλυμπος θεωρήθηκε από τους αρχαίους μας προγόνους ως το σπίτι των Θεών, κι αυτό σίγουρα δεν το επέλεξαν τυχαία. Και αυτό γνωρίζοντάς το η NASA, έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της ώστε να κάνει πειράματα στην περιοχή…




Πηγή
Σχόλια