Ο Κιμ Γιονγκ Ουν απείλησε να μετατρέψει σε «παλιοσίδερα» το υποβρύχιο USS Michigan




Εντάχθηκε στην ομάδα του Carl Vinson

«Τη στιγμή που το USS Michigan θα προσπαθήσει να κινηθεί έστω και λίγο, θα είναι καταδικασμένο να αντιμετωπίσει την άθλια μοίρα του να γίνει ένα υποβρύχιο φάντασμα χωρίς να είναι σε θέση να έρθει στην επιφάνεια» έγραψε η ιστοσελίδα του Βορρά Urminzokkiri...
H Βόρεια Κορέα απείλησε να βουλιάξει ένα πυρηνικό υποβρύχιο των ΗΠΑ που χρησιμοποιείται σε ύδατα της Νότιας Κορέας.

«Τη στιγμή που το USS Michigan θα προσπαθήσει να κινηθεί έστω και λίγο, θα είναι καταδικασμένο να αντιμετωπίσει την άθλια μοίρα του να γίνει ένα υποβρύχιο φάντασμα χωρίς να είναι σε θέση να έρθει στην επιφάνεια» έγραψε η ιστοσελίδα του Βορρά Urminzokkiri.

«Η επείγουσα ανάπτυξη του πυρηνικού υποβρυχίου στα ύδατα ανοικτά της χερσονήσου της Κορέας, συμπίπτει χρονικά με την ανάπτυξη της ομάδας αεροπλανοφόρων, που έχει ως στόχο να εντείνει τις στρατιωτικές απειλές προς την δημοκρατία μας», αναφέρθηκε.

Το υποβρύχιο USS Michigan έχει ενωθεί με την ομάδα του αεροπλανοφόρου USS Carl Vinson στα ύδατα κοντά στην κορεατική χερσόνησο.

Ο δικτυακός τόπος πρόσθεσε ότι «είτε πρόκειται για ένα πυρηνικό αεροπλανοφόρο ή ένα πυρηνικό υποβρύχιο, θα μετατραπεί σε μια μάζα από παλιοσίδερα μπροστά στην ανίκητη στρατιωτική δύναμη μας που επικεντρώνεται στην αυτοάμυνα πυρηνικής αποτροπής».

Η ομάδα του αεροπλανοφόρου άρχισε τις ασκήσεις με το ναυτικό της Νότιας Κορέας, την Κυριακή, αφού ολοκλήρωσε ασκήσεις με το ιαπωνικό ναυτικό.
Σχόλια