Ορδές Μουσουλμάνων στο ΣΕΦ και το ΟΑΚΑ για την προσευχή του Eid al Adha!!!


Στο Σ.Ε.Φ. και το Ο.Α.Κ.Α. θα μπορούν οι μουσουλμάνοι της Αττικής να τελούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα κατά την εορτή της Θυσίας του Αβραάμ (Eid al Adha) όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Θρησκευμάτων του υπουργείου Παιδείας. Η γιορτή ξεκινά την Πέμπτη 31 Αυγούστου.
Η ανακοίνωση αναφέρει πως «για τη διευκόλυνση της προσευχής των μουσουλμάνων συμπολιτών μας επί τη ευκαιρία της εορτής της Θυσίας του Αβραάμ (Eid al Adha) που θα λάβει χώρα την 1/9/2017, παραχωρούνται δωρεάν, όπως κάθε χρόνο, σε όσους μουσουλμάνους της περιοχής της πρωτευούσης το επιλέξουν, κατάλληλοι χώροι εντός του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ.) και του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών (Ο.Α.Κ.Α.)».
Επιπλέον προσθέτει πως οι ενδιαφερόμενες οργανώσεις ή σωματεία που επιθυμούν να κάνουν χρήση των χώρων αυτών, καλούνται να καταθέσουν σχετική αίτηση εγγράφως στα Διοικητικά Συμβούλια του Σ.Ε.Φ. και του Ο.Α.Κ.Α. μέχρι την 30/8/2017.

«Οι ενδιαφερόμενες οργανώσεις ή σωματεία περιοχών της χώρας, όπου δεν έχουν προβλεφθεί χώροι προσευχής για μουσουλμάνους, καλούνται να απευθυνθούν στους κατά τόπους Δήμους. Με την ευκαιρία της εορτής, ευχόμαστε υγεία, ευτυχία και ειρήνη στους μουσουλμάνους εντός και εκτός της χώρας μας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Σχόλια