Το παιχνίδι με την ιλαρά δεν είναι απλό και είναι πολύ πονηρό


Υπάρχουν πολλές σελίδες που δημοσίευσαν άρθρο ότι δύο μικρά παιδιά βρίσκονται στην εντατική.

Αλλες σελιδες όμως επικοινώνησαν με το νοσοκομείο και πιστοποίησαν ότι κανένα παιδί σήμερα δεν βρίσκεται στην εντατική.

Τα κανάλια και οι εφημερίδες που τα παίρνουνε από τις φαρμακοβιομηχανίες και από τις εντολές της νέας παγκόσμιας τάξης έχουν ξεκινήσει μία προπαγάνδα καταστροφης για το θέμα της ιλάρας και μιας επικίνδυνης επιδημίας που μπορούμε να έχουμε αν δεν εμβολιαστουν ολοι !

Ταυτόχρονα οι ιστοσελίδες οι οποίες θεωρητικά υπηρετούν το ιντερνετικό κοινό δεν έχουν βγει να πουν ότι είναι hoax η είδηση ότι δύο παιδιά είναι ήδη στην εντατική, φαίνεται οτι κατά το δοκούν προσφέρουν την θεάρεστη υπηρεσία τους!

Στην Ιταλία ψηφίστηκε νόμος όπου οι γονείς θα πληρώνουν πρόστιμο αν δεν κάνουν όλα τα εμβόλια στα παιδιά τους.

Μη σου φανεί παράξενο αν Πολύ σύντομα δημιουργηθεί μια ψευδή εντύπωση σε όλο τον πληθυσμό οτι ειναι απολυτα αναγκαστικα να εμβολιαστουν ολοι και έτσι να περάσει νόμος ώστε να πληρώνουμε και εμείς μεγάλα πρόστιμα αν δεν κάνουμε όλα τα εμβόλια στα παιδιά μας.

Βέβαια ένας νόμος οποίος θα ήταν αρκετά δίκαιος θα έπρεπε να έχει σαν υποσημείωση οτι ο γιατρός ή ο παιδίατρος που θα κάνει το εμβόλιο θα πρεπει να υπογράφει την πλήρη ευθύνη ότι κανένα παιδί δεν θα πάθει κάτι κάνοντας αυτό το εμβόλιο, εφόσον λοιπόν ειναι όλοι τόσο σίγουροι για την χρησιμότητα των εμβολίων και ιδίως του εμβολίου mmr ας βγει ο νόμος που θέλουν να φέρουν …. ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας… και απλά ο νομοθέτης να έχει τις κοχόνες να παραδώσει την ευθύνη σε αυτούς που επιμένουν.

Όλα τα άλλα που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή group σε Facebook και chat να βρίζουν ένας τον άλλον ο ένας να λέει χαζους τους άλλους, ο άλλος να λέει αγράμματο τον άλλον και για άλλη μία φορά να δημιουργείται ένας διαμοιρασμός και μία διχόνοια είναι ξεκάθαρο πια για ποιο λόγο συμβαίνουν, ποιοι τα δημιουργούν και με ποιο στόχο και σκοπό!

Αν είναι λοιπόν να ταισουμε ξανά τις φαρμακοβιομηχανίες… οπου πέραν απο κάθε λογική θα επρεπε ηδη να υπηρχε νομος ότι ένα φάρμακο, ένα εμβόλιο που πρέπει να γίνει σε ένα νέο άνθρωπο θα πρέπει να έχει 100% ασφάλεια και 0 παρενέργειες,,, ας βγει ένας νόμος ο οποίος η ευθύνη της υγείας του ανθρώπου και τις ζωης ένος παιδιού ….θα είναι η ίδια με την ευθύνη ενός οδηγού που χτυπάει εναν άνθρωπο στο δρόμο, ενός πιλότου που μπορεί να ρίξει ένα αεροσκάφος μέσα σε μία πόλη, ενός γιατρού που από λάθος σκοτώνει τον ασθενή!

Και οχι να κρυβεται μια πολυεθνικη πισω απο δηλωσεις, πισω απο προπαγανδα των ΜΜΕ που ελεγχουν και εντεχνες μελετες που κανεις ουτε καν εισαγγελεας δεν μπορει να ερευνησει αμεσα για την αυθεντικοτητα και την ακριβεια τους !

Αν αυτό δεν συμβεί, αν δεν βγει ένας νομος όπου την ευθύνη θα μπορει να την αποδώσει ακαριαία σε απόλυτο πρόσωπο και όχι με νομικίστικες διαδικασίες και κατά μιας «αόρατης» εταιρίας με δισεκατομμύρια μπάτζετ να αγοράσει ακόμα και τα παγκάκια από τα δικαστήρια … τότε απλά ακόμα και ο νομοθέτης θα δουλεύει σαν υπάλληλος της φαρμακοβιομηχανίας !

Όποιος σου επιβάλλει να κάνεις τα εμβόλια στο παιδί σου ενώ υπάρχουν ήδη ακόμα και πάνω στα φάρμακα αυτά τα ποσοστά αποτυχίας και παρενεργειών και δεν σκεφθεί ότι η ευθύνη που θα μπορούσε να αποδοθεί σε έναν παγκόσμιο κολοσσό είναι τελείως διαφορετική σε διαδικασία δικαίου από την ευθύνη να την έχει ένα πρόσωπο τότε..απλά και αυτός ειναι μέσα στο παιχνίδι έλεγχου που θέλει να σου βάλει σαν βρόγχο η νέα τάξη πραγμάτων!

Ταυτόχρονα ένας νομοθέτης που θα τολμήσει έναν τέτοιο νόμο θα πρέπει να έχει κατά νου ότι στην περίπτωση που όντως το mmr έχει μεγάλες πιθανότητες να κάνει παιδιά να παθαίνουν αυτισμό …θα πρέπει και ο ίδιος να είναι υπεύθυνος νομικά! Ακόμα θα πρέπει η πολιτεία να είναι μέσα στον νόμο όπου θα υπογράψει ότι θα αναλάβει όλα τα νοσήλια αλλά και τους δικαστικούς αγώνες για κάθε παιδί που θα νοσήσει μετά από το εμβόλιο που θα κάνει ! Όπως και ότι θα παραχωρήσει κρατικούς ερευνητές ώστε να αποδείξουν αλλά και να ξεστραβώσουν επιστημονικά τους εισαγγελείς στο θέμα ότι μερικά εμβόλια είναι επικίνδυνα !!!

Αν οι υπόλοιποι έξυπνοι που θέλουν να λένε χαζούς και αγράμματους τους ανθρώπους που επιμένουν ότι μερικά φάρμακα έχουν υψηλα ποσοστά κινδύνου δεν το κατανοούν όλο αυτό και επιμένουν στη ζωή των παιδιών τους να παίρνουν εστω και αυτό το ρίσκο..

Ας μάθουν ότι υπάρχουν ρίσκα τα οποία μπορεί κανεις να παίξει στο καζίνο και να χάσει αυτά που αντέχει η τσέπη του και υπάρχουν και ρίσκα όσο και μικρα και αν είναι τα ποσσοστα τους που το κόστος τους κατατάσσεται στο υψος του ανεκτίμητου!

Το ότι δεν έχουμε όλοι την ίδια ζυγαριά για την αξία της ζωής δεν σημαίνει ότι κάποιοι είναι πιο έξυπνοι ή κάποιοι πιο χαζοι , σημαίνει πως αυτή η ζωή κατάφερε να μας νουθετήσει μέσα στο οξύμωρο
ετσι ωστε να μην μπορούμε να διαχωρίσουμε το όφελος από το ρισκο !


Stranger …


katohika.gr
Σχόλια