ΔΙΩΧΝΟΥΝ ..."ΤΣΟΥΒΑΛΗΔΟΝ" ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΙΒΑΝΟ! ΛΟΓΩ ΒΙΑΣΜΟΥ ΜΕΤΑ ΦΟΝΟΥ !!!


ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΥΤΕ ...ΜΙΣΗ ΣΤΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ, ΝΑ "ΦΘΑΣΕΙ" Η ΕΙΔΗΣΗ ΑΥΤΗ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ...

Κατακραυγή και λαϊκή απαίτηση να ΠΑΡΟΥΝ ΔΡΟΜΟ τα «προσφυγάκια» που φιλοξενούνται στον Λίβανο, υπάρχει τις τελευταίες ημέρες μετά τον βιασμό και την δολοφονία 26χρονης από «προσφυγάκι», που εργαζόταν τρία χρόνια για την οικογένειά της...


Αποτέλεσμα εικόνας για ΛΙΒΑΝΟΣ

Ο άνδρας, ο οποίος έχει ήδη συλληφθεί από την αστυνομία, είχε εγκαταλείψει πριν τρία χρόνια την Συρία και εργαζόταν ως θυρωρός στην κατοικία του θύματος.
Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Μιζιάρα, στο βόρειο τμήμα της χώρας και πιστεύεται ότι ο Σύρος μπήκε στην κατοικία που εργαζόταν για να κλέψει, αλλά βρέθηκε μπροστά στην 26χρονη Rhea Chidiac, η οποία ήταν μόνη εκείνη την ώρα.

Μετά το έγκλημα ξέσπασαν αναταραχές στην Μιζιάρα και οι κάτοικοι ζητούν από τις αρχές του Λιβάνου να ΕΚΔΙΩΧΘΟΥΝ Ο Λ Α τα «προσφυγάκια» από την πόλη.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΛΙΒΑΝΟΣ

Επιπλέον, η άφιξη των «προσφύγων» στον Λίβανο έχει δημιουργήσει τεράστια οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα στην χώρα.

Αποτέλεσμα εικόνας για saad hariri

Ο δε πρωθυπουργός του Λιβάνου Σαάντ Χαρίρι δήλωσε, πως «καθώς υπάρχουν εντάσεις μεταξύ του ντόπιου πληθυσμού και των προσφύγων στις περιοχές όπου αυτοί φιλοξενούνται, υπάρχει ΦΟΒΟΣ για πολιτική αναταραχή». Αυτό σημαίνει, ότι σύντομα τα «προσφυγάκια» θα πάνε από κει που’ ρθαν!

Μόνο στην χώρα των «ανοιχτών συνόρων» δεν ενοχλούνται οι κυβερνώντες με τις εγκληματικές δραστηριότητες κάποιων εκ των «προσφύγων» και από τα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα που προκαλούν στην χώρα!

Ούτως εχόντων των πραγμάτων, δεν έχουν άδικο τα «προσφυγάκια» να… προτιμούν την Ελλάδα!

[Πηγή: 'εθνικισμός']

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"


odysseiatv 
Σχόλια