Σκορίνης: Στον ΣΥΡΙΖΑ και ο πρωθυπουργός ακόμα δέχεται κριτική...

«Μυθεύματα είναι τα περί εντάσεων για το προσφυγικό εντός του κόμματος. Στον ΣΥΡΙΖΑ δεν λέμε από την κριτική φύλαξέ με, από την αυτοκριτική φυλάγομαι μόνος μου. Ακόμη και...
ο πρωθυπουργός δέχεται κριτική», είπε το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας, Νίκος Σκορίνης, Στο Κόκκινο και τον Γιώργο Τραπεζιώτη.

Μεταξύ άλλων, στην Πολιτική Γραμματεία χτες συζητήθηκαν ζητήματα για το μεταναστευτικό και το προσφυγικό, «ένα ευρωπαϊκό θέμα στο οποίο δυστυχώς η Ευρώπη έκλεισε τα σύνορά της, μπήκε στο καβούκι της και η Ελλάδα σηκώνει στις πλάτες της αυτή την ιστορία αυτά τα χρόνια, η μόνη ίσως χώρα όπου η πίεση των μεταναστευτικών και προσφυγικών ροών δεν οδήγησε την κοινωνία να γίνει πιο συντηρητική... με ακροδεξιά σύνδρομα και κυβερνήσεις», είπε ο κ. Σκορίνης.

Σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα για «εντάσεις» και θέμα παραίτησης του αρμόδιου υπουργού Γιάννη Μουζάλα, τόνισε χαρακτηριστικά ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα που το βράδυ που πέφτει να κοιμηθεί δεν κάνει αυτό που κάνουν άλλα κόμματα, που λένε "από την κριτική φύλαξέ με, από την αυτοκριτική φυλάγομαι μόνος μου". Όλοι έχουμε τις αδυναμίες μας, κάνουμε λάθη, αλλά κάνουμε και κριτική ο ένας στον άλλο, αξιολογούμε τις δράσεις μας».

«Και ο πρωθυπουργός ακόμα δέχεται κριτική, και τη δέχεται καλοπροαίρετα. Άρα, προφανώς υπάρχουν ζητήματα κάθε φορά... Υπάρχει η άλλη πλευρά, που σημειώνει ότι αυτό δεν έγινε καλά, αυτό πρέπει να γίνει με διαφορετικό τρόπο, κτλ. Αλλά από 'κεί και πέρα, όλα τα άλλα είναι μυθεύματα... Έχουμε τη δημιουργική ικανότητα να κάνουμε και κριτική, όχι να κρύβουμε τα πράγματα κάτω από το χαλί», κατέληξε...


stokokkino.gr
Σχόλια