Κερνάω απόψε εγω!...



Απλήρωτος MEGA

Να ‘ταν μόνο απόψε…14 μήνες κερνάμε τράπεζες και μετόχους. Κι όχι γλυκάκια, αναψυκτικά και τσιπς. Αλλά...
1 και κάτι εκατομμύρια ευρώ κάθε μήνα (βλ. διαφημιστικά έσοδα). Τρελό κέφι. Και μην πει κανείς ότι δεν είναι μεγάλη η γιορτή σήμερα. 28 χρόνια κλείνουμε. Το «κλείνουμε» διπλής ανάγνωσης. Κλείνουμε τα χρόνια και περνάμε από αύριο στο 28 και μία μέρα. Και «κλείνουμε» (με εισαγωγικά) για πολλούς εκεί έξω. Για τους ανταγωνιστές που λένε ότι το MEGA πέθανε. Σβήνει. Χάνεται. Για τους προφήτες που ξέρουν από πριν τι θα συμβεί και έχουν … πληροφορίες. Για τους άσχετους που δεν ξέρουν τι έχει συμβεί και χάφτουν ό,τι ακούνε. Για τους απαθείς που αντιμετωπίζουν τα πράγματα ψυχρά και βλέπουν πίσω από το MEGA μια Ανώνυμη Εταιρεία που έχει φάει τα ψωμιά της. Για τους αυτόκλητους σωτήρες. Για τους αισιόδοξους τραπεζίτες. Για τους εκπροσώπους των εξουσιών. Για τους εργατοπατέρες που κουράστηκαν.
Για όλους αυτούς ένα «Χρόνια πολλά» ακούγεται σαν ειρωνεία. Γι’ αυτό τσιμουδιά. Κανείς δεν εύχεται. Κανείς δεν χαίρεται.
Κανείς; Και οι τηλεθεατές;
Αυτοί είναι άλλο.
Είναι οι ανώνυμοι προσκεκλημένοι στο σιωπηρό πάρτι. Οι επίτιμοι και αξιότιμοι. Οι μόνοι που φέρνουν εδώ και 2 χρόνια στο πολύπαθο MEGA το δωράκι τους κάθε μέρα. Άλλος το πρωί, άλλος το μεσημέρι, άλλος το βράδυ. Γιατί είναι οι μόνοι που δεν πίστεψαν και δεν πιστεύουν ότι το MEGA «κλείνει».
Όταν κάνεις τόσα πολλά χρόνια παρέα με κάποιον ξέρεις τα γενέθλια του. Κι όταν θες να τον πειράξεις γλυκά τον ρωτάς «τα πόσα κλείνεις;». Όχι σε πόσο «κλείνεις».

email αναγνώστη, που διαβάσαμε στο enimerosi24.gr...
Σχόλια