«Αιώνια τεμπελόσκυλα»...

για το περιβάλλον Μαρινάκη η ΕΤΕΡ και οι αριστεροί των FM...

Δεν φτάνει που τους πέταξαν έξω, απλήρωτους, χωρίς δεδουλευμένα και χωρίς αποζημιώσεις στο Βήμα FM, τους ειρωνεύονται και από πάνω.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο...
μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, μαζί με διάφορα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος (και όχι μόνο), επισκέφθηκε προ ημερών τη Μάνδρα και τις πληγείσες περιοχές, προκειμένου να εκφράσει τη συμπαράσταση και την υποστήριξή του στους κατοίκους και τη δήμαρχο (που κραυγάζει στα κανάλια) της περιοχής. Με αφορμή την παραπάνω ενέργεια η ΕΤΕΡ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση, λέγοντας, χαρακτηριστικά, πως «ο βασιλιάς (σ.σ. Μαρινάκης) είναι γυμνός»:

Ο μεγαλομέτοχος του ραδιοσταθμού «Βήμα FM» Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στην πολύπαθη Μάνδρα Αττικής, με του ακολούθους του, για να δει με τα ίδια του τα μάτια τη ζοφερή κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι κάτοικοί της ώστε να βοηθήσει στην αποκατάσταση των τρομερών καταστροφών.

Όταν προσφέρεις σε κάποιον πιο αδύναμο το πράττεις χωρίς πολλά λόγια και χωρίς να δίνεις στο θέμα, στημένη από πριν, δημοσιότητα. Η φιλανθρωπία είναι αρετή της καρδιάς και όχι διαφήμιση. Αλλιώς μπορεί και να κατηγορηθείς για εκμετάλλευση από τους δύσπιστους. Πως άλλωστε να μην υπάρχουν τέτοιοι όταν οι πράξεις σου και οι αποφάσεις σου είναι σε κάθε περίπτωση εκ διαμέτρου αντίθετες. Από τη μία αφήνεις στα σκοτάδια, το κρύο, την απαξία και την απληρωσιά εργαζόμενους ή στην καλύτερη τους επιβάλλεις αποικιακές συμβάσεις και από την άλλη σε νοιάζει το δράμα των κατοίκων μιας λαϊκής γειτονιάς.

Τα συμφέροντα των εφοπλιστών και του λαού μας δεν συναντιούνται πουθενά και οι πρακτικές των πρώτων είναι που δημιούργησαν περιοχές με τόσο εξόφθαλμα προβλήματα. Αν πραγματικά κάποιοι ήθελαν να πράξουν προς όφελος της εργατικής τάξης τότε θα προνοούσαν ώστε να μην δημιουργηθούν ποτέ τέτοια οικιστικά εγκλήματα που είναι απόρροια της φτώχειας στην οποία οι ίδιοι εξώθησαν και συνεχίζουν να εξωθούν τον λαό μας. Ζήλεψε όμως ο Μαρινάκης τη «δόξα» του «φίλου» του Αλαφούζου και των συνεργατών του που τα ονόματά τους φιγουράρουν στις λίστες των εξωχώριων εταιριών και που τα παπαγαλάκια του λένε πως «σημασία έχει αν τα λεφτά αυτά αποκτήθηκαν νόμιμα». Κατά τα λοιπά, τρέχε φύτευε, ανακύκλωσε και μάζεψε ρούχα και τρόφιμα για τους «αποίκους» της χώρας. Τι ευαισθησία και «πόση καλοσύνη γύρω μου και εντός»! Σε εμάς αυτή η μισή ζωή δεν μας αξίζει και ούτε τη θέλουμε, την επιστρέφουμε πίσω!.

Για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται πόσο επικίνδυνη μπορεί να γίνει η υπερσυγκέντρωση ΜΜΕ από ανθρώπους οι οποίοι τα χρησιμοποιούν για την προσωπική τους προβολή και όχι μόνο…

Η απάντηση του περιβάλλοντος του Βαγγέλη Μαρινάκη, ήταν σχεδόν άμεση. Ο Κώστας Καραπαπάς, πρώην ραδιοφωνικός παραγωγός, νυν διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού κι ένας εκ των μελών της αποστολής που βρέθηκε στη Μάνδρα, καταφέρθηκε εναντίον της Ένωσης Τεχνικών ανεβάζοντας το παρακάτω post:

Να υπενθυμίσουμε ότι στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΤΕΡ συμμετέχουν και εργαζόμενοι από το Βήμα FM, όπως ο Παναγιώτης Μαυράκης που είναι ο πρόεδρος της Ένωσης και εργαζόταν ως ηχολήπτης. Οι τεχνικοί του Βήμα FM μάλιστα, κατάφεραν και τον επανέφεραν στον αέρα όταν κόπηκε το ρεύμα στα (έρημα) στούντιο του ραδιοσταθμού στη Μιχαλακοπούλου, λόγω οφειλών.

Ο σταθμός, ιδιοκτησίας της Άλτερ Έγκο Α.Ε. του Βαγγέλη Μαρινάκη, δεν εκπέμπει καν εδώ και 1,5 μήνα, λόγω οφειλών που είχαν ως αποτέλεσμα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση και στον πομπό του. Ήδη στους 99.5 ακούγονται... βαριά λαϊκά από πειρατικό σταθμό. Στους εργαζόμενους οφείλονται μισθοί από 6 έως 11 μήνες, τόσο σε τεχνικούς όσο και σε δημοσιογράφους. Οι πρώτοι έχουν κατασχέσει και τα μηχανήματα του Βήμα FM, προκειμένου να τα βγάλουν σε πλειστηριασμό και να τα ρευστοποιήσουν...

e-tetradio.gr
Σχόλια