Το μήνυμα στους Έλληνες μέσα από τα Κατεχόμενα της Κύπρου - ΒΙΝΤΕΟ

 

Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Η τουρκοκύπριας πολίτικός, Ντογούς Ντεριά, όπως μεταδίδουν τα «Τουρκικά Νέα», είχε το θάρρος να αποκαλύψει στην ψευδό-Βουλή τα εγκλήματα των τουρκικών κατοχικών δυνάμεων κατά των Ελλήνων και δη των Ελληνίδων, στέλνοντας, κατά κάποιον τρόπο, μήνυμα στους Έλληνες πως δεν πρέπει να ξεχάσουν.
Μια κατοχή που τείνει να νομιμοποιηθεί με λύση τύπου Ανάν για το Κυπριακό και την μετατροπή της ελεύθερης Κύπρου σε κοινότητα μια διζωνικής ομοσπονδίας.
Δήλωσε για το 1974, σύμφωνα πάντα με τα «Τουρκικά Νέα»:
«Στην Κύπρο δεν έχασαν μόνο οι Τουρκοκύπριοι, αλλά έχασαν και οι Ελληνοκύπριοι, οι Αρμένιοι και οι Μαρωνίτες. Εκδιώχθηκαν από τα σπίτια τους, στερήθηκαν τις περιουσίες τους και υπέστησαν βιασμούς. Πρώτη φορά το 1974 η εκκλησία επέτρεψε τις εκτρώσεις. Τόσο πολλές ήταν οι Ελληνοκύπριες που βιάστηκαν…».
Αμέσως οι τουρκόφρωνες βουλευτές των Κατεχομένων αντέδρασαν εμπρός στην αλήθεια!
Ο Ζορλού Τορέ, ο οποίος ανέβηκε στο βήμα, δήλωσε:
«Δεν είναι αληθές πως οι Ελληνοκύπριες υπέστησαν βιασμούς… Το να ανακηρύσσεται βιαστής ο τουρκικός στρατός είναι απαράδεκτο».
Απαράδεκτο είναι να ξεχνάμε, σημειώνουμε εμείς, τα εγκλήματα κατά του Ελληνισμού!
Το αίμα Ελλήνων που χύθηκε και χύνεται στον χώρο της Μεσογείου, ο βιασμός Ελληνίδων και η γεννιτσαροποίηση Ελληνόπουλων δεν θα μείνουν αναπάντητα. Κύκλος είναι η ζωή στον κόσμο ετούτο, κύκλος είναι και ο Ελληνισμός, όπως οι χοροί του.
Μόλις ολοκληρωθεί η στροφή, θα είναι εκεί, έτοιμος για νέες απαντήσεις!







el.gr
Σχόλια