Παπακώστα: Η ΝΔ είμαι εγώ...

«Εγώ είμαι Νέα Δημοκρατία. Πάντα ήμουν. Η παράταξη πρέπει να ξαναβουτήξει στις αρχές της».

Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων, η...

ανεξάρτητη βουλευτής της ΝΔ, Κατερίνα Παπακώστα, η οποία μίλησε  στο ραδιόφωνο 24/7  για την έρευνα που αφορά στο ΚΕΕΛΠΝΟ, τη διαγραφή της από τη Νέα Δημοκρατία, αλλά και για το κοινωνικό μέρισμα.

Αναφερόμενη στο κοινωνικό μέρισμα είπε ότι «διαφοροποιήθηκα με τη Νέα Δημοκρατία που ήθελε να ψηφίσει παρών γιατί μια πολιτική που εφαρμόζει η Νέα Δημοκρατία ως κυβέρνηση, δεν πρέπει να την εγκαταλείπει ως αντιπολίτευση» πρόσθεσε. Σημείωσε μάλιστα ότι «η ΝΔ δεν θέλει ακραίες φωνές, πρέπει να εστιάζει στην ηθική της πολιτικής και πρέπει να είναι διαρκές το ενδιαφέρον της για τις κοινωνικές ομάδες».

Για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, είπε ότι «θεσμικά πιστεύω στην κυβερνητική σταθερότητα, αλλά πρέπει να έχει μια αντιπολίτευση της οποίας την ανάσα να τη νιώθει στο σβέρκο. Που θα είναι έτοιμη να κυβερνήσει το επόμενο πρωί».

Για τον Πάνο Καμμένο είπε: «Μέχρι τώρα ο Πάνος Καμένος δεν έχει απασχολήσει με θέματα ηθικής τάξεως. Αλλά από τα τελευταία γεγονότα πρέπει να τη δει τη συμπεριφορά του γιατί είναι παρορμητικός.

Θα σεβαστώ το πόρισμα της επιτροπής, όποιο και αν είναι είπε ακόμη η ανεξάρτητη βουλευτής Κατερίνα Παπακώστα για την έρευνα που αφορά στο ΚΕΕΛΠΝΟ και ζήτησε να υπάρχει σεβασμός στους θεσμούς της υγείας...


tvxs.gr
Σχόλια