Τη συμφωνία την χάλασε ο Σφακιανάκης…

Η συνέντευξη του Πάνου Καμμένου, στον Νίκο Χατζηνικολάου (ΑΝΤ1)…

Βίντεο...

«Ο πόλεμος από τη ΝΔ γίνεται για να αποδυναμωθώ ως κυβερνητικός εταίρος», τόνισε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 το βράδυ της Τετάρτης, ενώ υπογράμμισε ότι...
«συμφωνία χωρίς ανέγκλητη πίστωση δεν υπάρχει», αναφερόμενος στην πολύκροτη υπόθεση πώλησης στρατιωτικού υλικού στη Σαουδική Αραβία.

«Εγώ δεν έχω βάλει πουθενά υπογραφή», επεσήμανε.

«Προσπαθώ με νύχια και με δόντια να πάρουμε τα λεφτά», υποστήριξε, προσθέτοντας ότι «τη συμφωνία τη χάλασε ο κ. Σφακιανάκης», στον οποίο καταλόγισε ότι είχε στόχο να πέσει η τιμή της συναλλαγής στο ένα πέμπτο.

Ο κ. Καμμένος έκανε λόγο για «εξευτελισμό» της ΝΔ κατά τη σχετική συζήτηση στη Βουλή για την υπόθεση πώλησης στρατιωτικού υλικού στη Σαουδική Αραβία, ενώ σημείωσε ότι «δεν ορίσαμε
εμείς τον κ. Παπαδόπουλο, αλλά η Σαουδική Αραβία». Όπως συμπλήρωσε, είθισται να ορίζεται κάποιος εκπρόσωπος για τα διαδικαστικά.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ υπογράμμισε ότι σε οποιαδήποτε διακρατική συμφωνία, τα χρήματα μεταφέρονται απευθείας από το υπουργείο Οικονομικών της μίας χώρας στο ΥΠΟΙΚ της άλλης, συνεπώς, όπως πρόσθεσε «δεν υπάρχει θέμα μίζας». «Αυτά μόνο η ΝΔ θα μπορούσε να τα σκεφτεί, είναι ντροπή», πρόσθεσε.

Είπε επίσης ότι προσπάθησε ως υπουργός Άμυνας να βρει έσοδα από υλικά που ήταν άχρηστα και θα καταστρέφονταν.

Ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι «αρνηθήκαμε άλλες προτάσεις Παπαδόπουλου γιατί δεν υπήρχαν απαραίτητα έγγραφα, όπως πιστοποιητικό τελικού χρήστη».

Σημείωσε επίσης ότι υπάρχει πρόθεση από τη Σαουδική Αραβία να αγοράσει και βόμβες, εκτός των βλημάτων...

Πηγή: olympia.gr
Σχόλια