ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ "ΚΛΕΙΝΕΙ" ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ: "ΑΝΩ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΚΑΙ...ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ!



ΜΕΤΑ ΤΗΝ "ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΘΡΑΚΗΣ", Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!

Με εντολή των Αμερικάνων "κλείνει" με συνοπτικές διαδικασίες το όνομα των Σκοπίων. Η νέα ονομασία με την οποία συμφωνεί η κυβέρνηση (αλλά και τα κόμματα της αντιπολίτευσης, πλην της ΧΑ) θα είναι "Άνω Μακεδονία" (ή "Βόρεια Μακεδονία")! Συνάντηση με τους εκπροσώπους ...


Ελλάδας και Σκοπίων θα έχει στις 20 ή 21 Νοεμβρίου ο διαμεσολαβητής του ΟΗΕ για το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, Μάθιου Νίμιτς. Πρόκειται για τον Αμερικανό διαμεσολαβητή ο οποίος εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Αμερικής και όχι της Ελλάδος, μια και οι ΗΠΑ θέλουν να τελειώνουν με το όνομα των Σκοπίων, για να προλάβουν κινήσεις της Ρωσίας η οποία θέλει να αποτρέψει τέτοιο ενδεχόμενο.
Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες τις επόμενες ημέρες. Μακάρι να διαψευστούμε, αλλά δεν το βλέπουμε. Η κυβέρνηση Τσίπρα που αναγνώρισε ως Τουρκική την μειονότητα της Θράκης, τώρα αναγνωρίζει ως Σκοπιανή τη Μακεδονία! 



indobserver 
Σχόλια