Οι Anonymous στέλνουν το ασύγκριτο μήνυμα: "Εμείς σας είπαμε κάτι που έρχεται και τώρα είναι εδώ" (vid)




Αντιμετωπίζουμε μια απίστευτη πρόκληση να αναρωτηθούμε πραγματικά ποιοι είμαστε και τι κάνουμε εδώ. Μια μετατόπιση της συνείδησης είναι πάνω μας. Πριν από 9 χρόνια, όταν άρχισα να γράφω για αυτή τη μετατόπιση, ονομάστηκα τρελός, ψευδοεπιστημονικός, νέος BS και πολλά άλλα. Όμως, από τότε και μετά, όλο και περισσότεροι άνθρωποι έχουν ανακαλύψει την αλήθεια των αλλαγών που περνάμε και τι σημαίνουν πραγματικά για τη συνείδησή μας ως ανθρωπότητα.

Θυμηθείτε, αυτό που βλέπουμε στον κόσμο μας και αυτό που παίζει είναι μια αντανάκλαση της σημερινής μας παγκόσμιας συνείδησης. Αυξάνουμε την ευαισθητοποίηση για το τι συμβαίνει, ώστε να μπορέσουμε να καταλάβουμε τι δημιουργεί η συνείδησή μας, ώστε να μπορέσουμε να την αλλάξουμε. Απλά γνωρίζοντας, αρχίζουμε να αλλάζουμε.

Πιθανότατα το αισθάνεστε στην καθημερινή σας αφυπνία, ότι κάτι δεν είναι «σωστό» με τον κόσμο μας και ότι αλλάζει κάτι πολύ μεγάλο. Όταν κοιτάζετε την πολιτική μας αρένα και τις διαιρέσεις και τις συγκρούσεις που φαίνονται όλο και αυξανόμενες, όταν εξετάζετε τα σεξουαλικά σκάνδαλα και τις αποκαλύψεις που εμφανίζονται για μερικούς από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους του κόσμου μας ή όταν απλά δίνετε προσοχή σε αυτό που συμβαίνει πραγματικά από μεγάλη προοπτική της εικόνας, είναι πιθανό να δείτε ότι βιώνουμε έναν πολύ σημαντικό χρόνο.

Κάποιοι μπορεί να το δουν σαν τρομακτικό ή αρνητικό χρόνο, σαν τα νέα και οι πληροφορίες που βλέπουμε να είναι χαμηλές ή καταθλιπτικές. Αλλά είναι πραγματικά; Ή είναι αυτή η αντίληψή μας για αυτό; Είναι αλήθεια ότι στις καρδιές μας δεν θέλουμε να βλέπουμε πόνο, αλλά μέσα από αυτή την ταλαιπωρία μπορούμε να μάθουμε πολλά. Και αν θέλουμε να τερματίσουμε τα δεινά, πρέπει να έχουμε το θάρρος να το κοιτάξουμε ευθεία στο πρόσωπο και να μάθουμε τι μας δείχνει.

Anonymous | "Νέο μήνυμα"

Η ομάδα χάκερ Anonymous έβαλε ένα μήνυμα στο κανάλι του YouTube, συγκεντρώνοντας μερικά από τα μεγαλύτερα και πιο κρίσιμα γεγονότα του 2017 που προωθούν μια ατζέντα που θα μπορούσε να αλλάξει τον κόσμο μας για πάντα με τρόπους που δεν είναι ευνοϊκοί για εμάς στο σύνολό τους.

Μιλώ για πράγματα όπως η ΑΙ, ο μετανθρωπισμός και μια κατάσταση εξ ολοκλήρου ολοκληρωτισμός. Είμαστε συστηματικά διχασμένοι τόσο βαθιά ώστε δεν θα είμαστε σε θέση να οργανώσουμε το παραμικρό, αν δεν κατανοήσουμε αυτές τις ατζέντες και θα δούμε μέσα από αυτές και τη δύναμη που τους προσφέρουμε. Κάποιοι από εμάς κλείνουμε τα μάτια για αυτά τα πράγματα, αλλά αυτό δεν βοηθά την κατάστασή μας. Αυτά είναι όλα τα πράγματα που πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι συμβαίνουν σε εμάς, ώστε να μπορέσουμε να ενδυναμώσουμε τον εαυτό μας και να αλλάξουμε την κατάσταση μας.

Είμαστε αληθινά σε μια καθοριστική χρονική στιγμή, μια φορά που προσωπικά έχω σπουδάσει για 9 χρόνια και έκανα βραβευμένη ταινία για το 2012 την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ . Έχουμε την ευκαιρία να αλλάξουμε ολόκληρο τον κόσμο μας.

Η Συλλογική Εξέλιξη 3: Η Μετατόπιση είναι ένα ισχυρό ντοκιμαντέρ που διερευνά μια επαναστατική μετατόπιση που επηρεάζει κάθε πτυχή του πλανήτη μας. Καθώς η στροφή επιδρά στον ανεμιστήρα, οι άνθρωποι γίνονται όλο και περισσότερο ενήμεροι για τις δομές ελέγχου που μας εμποδίζουν να βιώσουμε το πλήρες δυναμικό μας. Το CE3 χρησιμοποιεί ένα διαφορετικό επίπεδο συνείδησης και επιστήμης για να φέρει σαφήνεια σχετικά με την αλλαγή, διαλύοντας μύθους για την αληθινή φύση μας. Προσφέρει πρακτικά βήματα που μπορούμε να εφαρμόσουμε τώρα στη μετάβαση από τη λειτουργία επιβίωσης και στην πιο φυσική μας κατάσταση ειρήνης και συνεργασίας. Το CE3 περιλαμβάνει συναρπαστικές συνεντεύξεις με επαναστατικούς ομιλητές και άτομα που ήδη αποχωρούν από το σημερινό κοινωνικοοικονομικό σύστημα. Η ταινία εξετάζει κρυφές τεχνολογίες και συναρπαστικές εναλλακτικές λύσεις για ένα λαμπρό απεριόριστο μέλλον. Αυτή είναι η πιο συναρπαστική στιγμή στην ιστορία του κόσμου μας.



Anonymous | "Μεγάλο Μήνυμα"

Οι Anonymous στέλνουν το ασύγκριτο μήνυμα: "Εμείς σας είπαμε κάτι που έρχεται και τώρα είναι εδώ"





kavalarissa.eu
Σχόλια