Το μήνυμα Καμμένου...


...για το 2018...

Την ανάγκη ομοψυχίας ώστε το 2018, «έτος που η οικονομική ομαλότητα επανέρχεται στην πατρίδα μας, να ανταποκριθούμε στην ελπιδοφόρα πορεία της χώρας», επισημαίνει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος στην ημερήσια διαταγή του με...
την ευκαιρία του εορτασμού της 1ης του νέου έτους.

Εξάλλου, βεβαιώνει τους Έλληνες πολίτες ότι «οι Ένοπλες Δυνάμεις μας και το νέο έτος θα συνεχίσουν να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες του λαού και της πατρίδας μας, που οργανώνει το παρόν και οικοδομεί το μέλλον της με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα».

Ο κ. Καμμένος αφού υπενθυμίζει ότι «η χώρα μας ως προπύργιο της Ευρώπης στη ρευστή γεωπολιτικά περιοχή της Νοτιανατολικής Μεσογείου, δρα και λειτουργεί ως παράγοντας ειρήνης και σταθερότητας» διαμηνύει προς πάσα κατεύθυνση ότι «η προάσπιση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων είναι αδιαπραγμάτευτη. Οι ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις μας, είναι έτοιμες και αποφασισμένες να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε απόπειρα αμφισβήτησης σε ξηρά, θάλασσα και αέρα».

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας δηλώνει ότι «το 2018, το οποίο έχει ανακηρυχτεί από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ως «Έτος Μέριμνας Προσωπικού», θα δώσουμε ιδιαίτερη βαρύτητα και θα συνεχίσουμε να δίνουμε λύσεις σε σειρά ζητημάτων που απασχολούν ευρύτερα όλο το προσωπικό».

Παράλληλα καλεί τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων να συμβάλουν ενεργά στην υλοποίηση του φιλόδοξου σχεδίου της αναδιοργάνωσης και του εκσυγχρονισμού των Ενόπλων Δυνάμεων, εκτιμώντας ότι «με τη θέληση, τη συνέπεια και την υπευθυνότητα που σας διακατέχει, ο στόχος το νέο έτος να είναι πιο δημιουργικό και παραγωγικό είναι εφικτός».

Ταυτόχρονα εξαίρει την πολύτιμη και ουσιαστική συμβολή τους «στην προσπάθεια που έκανε η χώρα και ο ελληνικός λαός για την πορεία προς την ανάπτυξη και την απεμπλοκή από τη δημοσιονομική κρίση».

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχόλια