Αναρχικοί (;) έκαναν επίθεση με εκρηκτικό μηχανισμό στο σπίτι του Στρατιωτικού, που Α Ρ Ν Η Θ Η Κ Ε να εκτελέσει υπηρεσία στα 'HOT-SPOTS' και A Θ Ω Ω Θ Η Κ Ε απο το Στρατοδικείο!

(ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΒΑΘΙΑ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΟΥΣ "ΓΝΩΣΤΟΥΣ - ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ", Η ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ ΥΠΟΛΟΧΑΓΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΕ 'hot spots'!)
Επίθεση με εκρηκτικό μηχανισμό στο σπίτι ενός στρατιωτικού στην Καλαμαριά, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες δικάσθηκε για άρνηση εκτελέσεως της διαταγής να υπηρετήσουν σε κέντρα κρατήσεως μεταναστών στην Θεσσαλονίκη.

Η «Οργάνωση Αναρχική Δράση» ανέλαβε την ευθύνη για την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού χαμηλής ισχύος στο κτίριο της οδού Κονίτσης στην Καλαμαριά, στις 30 Νοεμβρίου, όπου στεγάζεται το σπίτι του στρατιωτικού και στα γραφεία του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητος, τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας.


Στο κείμενο στης ανάληψης ευθύνης, η «Οργάνωση Αναρχική Δράση» αναφέρει μεταξύ άλλων, «για να συντάξουμε τη δική μας επαναστατική στρατηγική απέναντι στο φασισμό, πρέπει πρώτα να κατανοήσουμε πλήρως τη πολυσυνθετότητα του εχθρού, την ιστορία του,τις ρίζες και τις συνθήκες μέσα απο τις οποίες γεννήθηκε και αναπτύχθηκε.


Μόνο τότε θα βρούμε τα τρωτά σημεία και θα επιφέρουμε σοβαρά πλήγματα, χτυπώντας αλλεπάλληλα τους φασίστες σε όλο το δομικό τους ιστό.Η Θεσσαλονίκη κουβαλάει ακόμα και σήμερα ένα βαθύ δεξιό παρελθόν, συνυφασμένο με την επιρροή του στρατού και της ισχυρής εκκλησιαστικής εξουσίας στις πολιτικές και κοινωνικές αποφάσεις».


[Πηγή :'seleo.gr'
&
http://antipliroforisi.blogspot.gr/2017/12/hotspot.html]

https://odysseiatv.blogspot.gr/2017/12/hot-spots.html
-----------------------------------------------------------------------


Α Π Ο Ρ Ι Α :
ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΟΙ κ.κ. "μεγαλοδημοσιογράφοι" (παραχαράκτες & διαστρεβλωτές) των 6-7 βοθροκάναλων "μας", ΠΟΥ ...ΕΘΑΨΑΝ ΠΑΛΙ, ΝΑΙ ΠΑΛΙ, ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ;


Αλλά τί να περιμένουμε, απο ανθρώπους που στήν πλειονότητά τους - τα βιογραφικά τους τα γράφουν αυτά - ξεκίνησαν "καρριέρα" στον ...'Ριζοσπάστη' ! ! !


Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ" /'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV'
Σχόλια