ΝΟΜΙΖΕΤΕ ότι ΤΥΧΑΙΑ ΕΠΕΛΕΓΗ αυτό τό "π α ι δ ί" , από ...Π Α Ι Δ Ι ;



Ο 16ΧΡΟΝΟΣ ALEXIS...(ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ "ΑΤΙΘΑΣΟ"
ΜΑΛΛΙ). 'ΦΑΤΣΑ - ΚΑΡΤΑ'
ΤΟΤΕ ΣΤΟΝ 'ΑΝΤΕΝΝΑ'...
...Τ Υ Χ Α Ι Α... ΝΑΙ! ΤΥΧΑΙΑ...


("ΠΑΕΙ" περίπατο ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ;
ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ποτέ ΤΟΝ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ...
ΚΑΙ ΜΕ 'ΦΟΝΤΟ' ΤΟ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΟ ΝΤΑΒΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ...)


Άς γυρίσουμε λίγα χρόνια πίσω...



Άς φρεσκάρουμε την (διαπιστωμένα απο δεκαετίες εξοργιστικά αδύνατη) μνήμη μας...




Άς αντιληφθούμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πώς "φυτρώνουν", ποιοί, με ποιόν (δόλιο αλλά άριστα μελετημένο και αφανή) τρόπο και πότε...


Άς ανοίξουμε πιά το "πίσω μέρος του μυαλού μας"...


Μέ λίγα λόγια, χωρίς πολλά - πολλά.








Είμαστε στο όχι και τόσο μακρυνό 1990 και συγκεκριμένα λίγο πρίν την εορτή των Χριστουγέννων, στις 21 Δεκεμβρίου συγκεκριμένα.
Πολύ δημοφιλής ήταν τότε η τηλεοπτική εκπομπή του 'Αντέννα', με τίτλο 'τέτ - α - τέτ', που παρουσίαζε η κυρία Άννα Παναγιωταρέα.










Υποθέτουμε θα θυμάσθε...
Δεν μπορεί να μήν θυμάσθε...


Ήταν να κληθεί για την εκπομπή λοιπόν ένας μαθητής ηλικίας λυκείου...










Και από ΟΛΑ τα σχολεία της Αττικής, από ΟΛΑ τα Λύκεια της Αττικής, από ΟΛΕΣ τις ατελείωτες χιλιάδες μαθητές λυκείου, για δείτε μία 'super' τυχαία ..."σύμπτωση", εκλήθη να δώσει συνέντευξη ο 16χρονος μαθητής του Πολυκλαδικού Λυκείου Αμπελοκήπων Αλέξης Τσίπρας του Παύλου και της Αρίστης...






Ήταν το 1990 που ο Αλέξης Τσίπρας ως πρόεδρος του 15μελούς του σχολείου του και μέλος της ΚΝΕ εκπροσωπούσε στις τηλεοπτικές εμφανίσεις τους μαθητές έπειτα από παρότρυνση του Γιώργου Καραμέρου!


«Τον Αλέξη Τσίπρα τον συνάντησα πρώτη φορά σε μια συνέλευση κατάληψης» είχε δηλώσει πριν από μερικά χρόνια στο Βημαgazino ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραμέρος και συνέχιζε: «Υπήρχαν τότε δύο κατηγορίες μαθητών: αυτοί με το μακρύ μαλλί και τα μαντίλια περασμένα στον λαιμό, στην οποία ανήκε ο σημερινός αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, και αυτή των μαθητών που ασχολούνταν με τον αθλητισμό παίζοντας ποδόσφαιρο και κυρίως μπάσκετ, στην οποία ανήκα εγώ.


Οι κινητοποιήσεις μάς έφεραν κοντά. Θυμάμαι μάλιστα ότι ενώ πολλοί επέμεναν να φεύγουμε από τον χώρο του σχολείου και να συζητάμε σε καφετέριες, πίνοντας φραπέ ή μαυροδάφνη, όπως πρόσταζε η μόδα της εποχής, εγώ και ο Αλέξης τους το αποκλείαμε.


Για τις τηλεοπτικές μάλιστα προσκλήσεις είχα προτείνει τον Αλέξη Τσίπρα με την ιστορική φράση Ας πάει αυτός ο βάζελος με το κόκκινο πουλόβερ».



Έτσι βρέθηκε το 1990 στην εκπομπή της ΕΤ1, τότε, «Τετ α τετ με την Αννα» . Η δημοσιογράφος Άννα Παναγιωταρέα, παρουσιάστρια της εκπομπής θα πει on air: «Αλέξη, σήμερα είσαι 17 χρόνων, αν μου δώσει ο Θεός χρόνια να ζήσω, θα σε έχω και πάλι κάποια στιγμή απέναντί μου.




Εγώ θα είμαι μια απλή (;) δημοσιογράφος και εσύ αρχηγός κόμματος».



Προφητική η Άννα Παναγιωταρέα!


[Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/inside-stories/g-politics/story/359995/i-profiteia-tis-panagiotarea-gia-ton-tsipra-poy-vgike-alithini#ixzz558ML4YPO]






Και μετά και μετά, "ή λ θ ε" η ... "ε κ τ ό ξ ε υ σ η "...




Κ α τ α λ ά β α μ ε ;



"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"
https://odysseiatv.blogspot.com/
Σχόλια