Αυτοκτονία «δείχνει» ο ιατροδικαστής...

για τον θάνατο της 44χρονης στην Τριχωνίδα...

Σε προσωπικούς λόγους που σχετίζονται με διαπροσωπικές επαφές, φαίνεται να οφείλεται η αυτοκτονία, όπως...
προκύπτει απο τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έρευνας, πίσω απο τον θάνατο της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη - Γκουτζούνη, μέσα στο αυτοκίνητό της στην παραλία του Φώτμού στην λίμνη της Τριχωνίδας.

Όλα τα δεδομένα συγκλίνουν στην αυτοκτονία, καθώς ο ιατροδικαστής, δεν διαπίστωσε ίχνη πάλης, μώλωτες ή αμυντικά τραύματα που να παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια.

Η γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, ηλικίας 25, 22 και ενός 16χρονου, έκλεισε το κινητό της τηλέφωνο πριν προβεί στο απονενοημένο διάβημα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στις τελευταίες επαφές της υπήρχε το όνομα ενός ατόμου με το οποίο φέρεται να είχε ερωτική σχέση, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, του είχε εκφράσει στο παρελθόν την πρόθεσή της να βάλει τέλος στην ζωή της, αν δεν συνέχιζαν να είναι μαζί.

Ο εν λόγω άνδρας, γιατρός στο επάγγελμα, εξετάστηκε από τους αστυνομικούς, σε βάρος όμως το οποίου δεν προέκυψε το παραμικρό.

Πλέον οι αστυνομικοί αναμένουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για να διαπιστωθεί αν αυτοκτόνησε αν είχε λάβει φάρμακα πριν αυτοκτονήσει.

Η άτυχη γυναίκα είχε βρεθεί νεκρή στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου της την Δευτέρα 8 Ιανουαρίου με εγκαύματα σε χέρια και πρόσωπο. Είχε εξαφανιστεί απο το σπίτι της το Σάββατο 6 Ιανουαρίου...


newpost.gr
Σχόλια